BN ontwerp
Image default
Beauty en verzorging

Op zoek naar een mooie cosmetica verpakking?

Ben je op zoek naar een bijzonder of luxe cosmetica verpakking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al bijna 50 jaar ervaring in het produceren van cosmetica verpakking.  Zo hebben wij op onze website een overzicht van alle cosmetica verpakkingen die wij in de afgelopen jaren hebben gemaakt. Daarnaast heeft u ook een indruk uit welke honderden standaard maten u inmiddels kunt kiezen.

Een bijzondere cosmetica verpakking

Een cosmetica verpakking bevindt zich in het ‘hogere segment’, d.w.z. dat deze verpakkingen over het algemeen luxer zijn uitgevoerd dan andere verpakkingen welke eerder worden weggegooid door de consument. Doosjes van parfum en cosmetica worden langer bewaard en zijn vaak extra behandeld met een laminaat of vernislaag. Etiketten van bijvoorbeeld oliehoudende producten vervaardigen wij uit olie- en vetbestendig kunststof materiaal zodat deze mooi blijven, ook bij langer gebruik. Bij een cosmetica verpakking bedrukken we ook vaak de binnenzijde of komt er ergens op de verpakking een preeg, zodat een illustratie of logo zelfs voelbaar is. De afwerking kan op verschillende manieren zoals bijvoorbeeld persvernis, spotvernis, mat of glanslaminaat. Elke extra bewerking zorgt er voor dat úw doosje meer opvalt dan die van de concurrent. Voor de extra ‘finish’ kan een zilver- of goudfolie worden aangebracht.

Compleet aanbod

Wij bieden een compleet assortiment aan om uw product op de markt te brengen zoals testermapjes, hangtags, gebruiksaanwijzingen, luxe papieren giftbags, brievenbusdoosjes voor proefpaketten en diverse promotiematerialen voor in de winkel. Met onze cosmetica verpakking maakt u de blits. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een cosmetica verpakking? Neem dan contact met ons op.  Wij geven advies op maat en denken met u mee. Wij nodigen u graag uit om uw wensen voor een cosmetica verpakking met ons te bespreken!