BN ontwerp
Image default
Industrie

Uw bedrijf zorgvuldig op chroom-6 saneren

Wilt u uw werknemers een veilige werkomgeving kunnen aanbieden? Laat dan uw werkomgeving op chroom-6 saneren of een dieselmotoremissie uitvoeren. Wellicht verwacht u het niet direct, maar toch kan chroom-6 ook bij uw bedrijf een grote rol spelen. Doordat u hier eenvoudig metaal mee kunt afschermen en conserveren om roest mee te voorkomen, is het veelvuldig gebruikt in bedrijven. Ook dient het effectief tegen het ontstaan van houtrot. Echter ligt in de positieve kwaliteiten nu juist het risico. Als uw panden niet voldoende beschermd zijn tegen chroom-6, dan kan dit bij hoge blootstelling toxische effecten opleveren. Gom Specialistische Reiniging deze carcinogene stof voor u verwijderen en chroom-6 saneren. Bovendien kunnen uw panden worden voorzien van een verwijdering van dieselmotoremissie.

Bescherming voor uw personeel

Chroom-6 saneren is nodig om schadelijke effecten van deze stof te voorkomen. Bij langdurige blootstelling hieraan kan schade aan weefsels of cellen optreden, waarbij blijvende gevolgen zichtbaar worden. Uw personeel kan allergieën oplopen, maar eveneens uiteindelijk kans lopen op het krijgen van kanker. Beschadigingen in het DNA zijn zeker niet uit te sluiten. Vandaar dat bescherming tegen chroom-6 hoge prioriteit dient te krijgen. U kunt chroom-6 saneren, waarbij de aanwezigheid van deze stof wordt verwijderd. Door de hulp van Gom Specialistische Reiniging in te roepen, beschermt u uw bedrijf en medewerkers. Naast deze stof is ook een verlaging van dieselmotoremissie nodig om een mogelijke CMR-vervuiling uit te sluiten.

Specialistische reiniging op chroom-6

U kunt bij Gom Specialistische Reiniging een beroep doen op de diensten voor het chroom-6 saneren in uw bedrijfspanden en het uitvoeren van verlaging op dieselmotoremissie. Alle oppervlakten zullen effectief gereinigd worden, waarbij een optimale chroom-6 sanering of verlaging van dieselmotoremissie in werking wordt gesteld. Oppervlakten die voorzien zijn van deze stof, ondervinden een grondige reiniging. Voor het saneren van chroom-6 neemt u contact op met deze expert. Alle deuren, kozijnen en trapleuningen worden zorgvuldig onder handen genomen, waarna uw bedrijfspanden optimaal beschermd zijn tegen chroom-6.