BN ontwerp
Image default
Industrie

Uw machineonderdelen schaft u aan bij dit ervaren en gespecialiseerde bedrijf

Bent u op zoek naar machineonderdelen die perfect aansluiten op uw aandrijfsystemen? Machinefabriek Krimpen is in dat geval het juiste bedrijf om in te schakelen. Dit bedrijf is toeleverancier van machineonderdelen voor verschillende bedrijven in de aandrijftechniek. Het is in 1945 opgericht en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als een sterk gespecialiseerd bedrijf op het gebied van onderdelen voor machines. Dit begon met de productie van auto-onderdelen en componenten voor de koeltechniek, waarna hun expertise uitbreidde naar onder meer tandwielen en CNC-frezen. Machinefabriek Krimpen heeft dus vele jaren ervaring met het produceren van machineonderdelen en aandrijfcomponenten, waardoor u hier altijd rekent op de grootste deskundigheid en het meest gedetailleerde maatwerk.

Verschillende soorten machineonderdelen voor bedrijven in de aandrijftechniek

Machinefabriek Krimpen produceert onderdelen voor zowel nieuwbouwmachines als gereviseerde machines. Ook voeren zij allerlei reparaties uit, waar ze dus ook veel kennis in hebben opgebouwd. Zo kunt u bij dit bedrijf op de lange termijn rekenen op een deskundige service voor uw machines. U kiest hier uit een zeer breed aanbod aan onderdelen, die u binnen een korte tijd kunt aankopen en toepassen. U vindt hier onder meer:

  • Omkeerassen
  • Bollagers
  • Deksels
  • Nestenschijven

Is uw machine toe aan vervanging van onderdelen of revisie? Schakel dan vooral de specialisten van dit bedrijf in. Zij kijken nauwkeurig naar het probleem en bieden u een oplossing op maat. Wanneer u niet meer beschikt over de tekeningen van uw machine, weten de experts van dit bedrijf toch met de juiste toepassing te komen.

Schakel dit bedrijf ook in voor uw specifieke tandwielen

Dé expertise van Machinefabriek Krimpen is tandwielen. U vindt hier dan ook een uitgebreid aanbod aan tandwielen, tandheugels en tandwielkasten. Wanneer u specifieke maten nodig heeft voor uw tandwielaandrijving, neemt u dan contact op met het bedrijf om deze door te geven. Zij leveren, ook op korte termijn, enkele stuks of kleine series tandwielen naar tekening of model.

https://www.machinefabriekkrimpen.nl/