BN ontwerp
Image default
Vakantie

Uw koffer snel en gemakkelijk opsturen naar het buitenland

Wilt u uw koffer vooruit sturen naar uw bestemmingsadres in het buitenland, zodat u ze niet hoeft mee te slepen of zodat u geen lange rijen hoeft te volgen bij de incheckbalie? Wij nemen het vervoer van uw koffer over en kunnen uw koffer gemakkelijk opsturen naar het buitenland. We kunnen uw bagage afleveren in uw hotel, appartement, vakantiehuis. Het enige wat u hoeft te doen is ons aangeven wanneer u uw bagage op uw bestemmingsadres wilt hebben. Wij halen uw koffer en andere bagage thuis bij u op om het op uw gewenste datum op uw bestemmingsadres af te leveren.

Naast koffer ook bijzondere bagage opsturen naar het buitenland

Wij bieden een aantal opties en services om het onmogelijke echt mogelijk te maken. U kunt niet alleen uw koffer laten opsturen naar het buitenland, maar ook uw bijzondere bagage, waaronder uw fietsen en golftassen. Wij kunnen ook voor de terugreis zorgen. U hoeft ons alleen maar aan te geven wanneer u vertrekt en wij zorgen ervoor dat uw koffer en andere bagage thuis bij u worden afgeleverd. Het opsturen van uw koffer naar het buitenland is nog nooit zo makkelijk en goedkoop geweest. Wij zorgen ervoor dat u uw koffer zowel op uw bestemmingsadres als thuis bij de terugreis – op tijd, keurig en netjes – ontvangt.

Meer informatie over uw koffers opsturen naar het buitenland?

Laat uw koffer door ons opsturen naar het buitenland. Hiermee bespaart u niet alleen tijd en geld, maar u maakt uw reis ook gemakkelijker. Doordat u uw koffer door ons laat opsturen naar het buitenland: hoeft u geen rekening te houden met de hoeveelheid en grootte van uw koffers, zorgt u ervoor dat u niet met uw koffer moet slepen naar het vliegveld, vermijdt u de lange wachtrijen bij het inchecken en hoeft u bij aankomst niet lang op uw koffers te wachten. Gaat u nou op vakantie of een zakenreis? Laat ons een deel van uw reis-zorgen overnemen. Maak contact met ons voor meer informatie.