BN ontwerp
Image default
Mode en Kleding

Voel je sexy in een stringbody

Voor een romantische avond is het natuurlijk erg leuk om je allermooiste lingerie aan te trekken. Maar iedere keer weer diezelfde bh en string gaat toch een beetje vervelen. Hoe mooi die ook is. Wil je een keer wat anders dan een bh en string? Probeer dan eens een stringbody. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Versierd met kant en sexy doorschijnende body’s.

Wat is een stringbody?

Een stringbody is een aansluitend kledingstuk dat uit één stuk bestaat. Het lijkt ergens wel een beetje op een zwempak. Maar dan gemaakt van mooi kant en doorschijnende stof. Het heeft een fijne pasvorm en benadrukt je vrouwelijk vormen. Vaak heeft een stringbody een diepe decolleté, wat er erg sexy uitziet. De prachtige, zachte en rekbare stoffen waarmee het gemaakt is, voelen fijn aan op je lichaam en zitten uitermate comfortabel.

 

Voor wie is een stringbody geschikt?

Het is geschikt voor iedereen die zich eens helemaal wilt laten gaan tijdens een romantische avond. Iedere vrouw ziet er fantastisch uit in een stringbody. Je vormen worden op een mooie manier benadrukt. Ook geeft het een schitterend en verleidelijk decolleté. Het is met name uiterst geschikt voor vrouwen met lange benen, een langer bovenlichaam en in het algemeen wat langere vrouwen. Er zijn ook speciale body’s voor plussize. Met een iets andere pasvorm benadrukken deze body’s precies de juiste plekken. Maar iedere vrouw zal zich mooi, sexy en verleidelijk voelen. En dat is de magie van een stringbody.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/body-teddy/