BN ontwerp
Image default
Dienstverlening

Voordelen van het opnieuw bedraden van uw huis

Er zijn veel voordelen aan het opnieuw bekabelen van uw huis. Het enige echte nadeel zijn de potentiële kosten en tijd. Laten we eens kijken naar enkele voordelen van het opnieuw bedraden van uw huis. Ten eerste is er veiligheid. De veiligheid mag niet in het gedrang komen. Het is van cruciaal belang voor u, uw gezin en het onroerend goed. Ook is het van belang dat de bedrading en aarding door een professionele gediplomeerde elektricien Zoetermeer met spoed beoordeeld wordt om te garanderen dat deze up-to-date is en voldoet aan de Nederlandse Normen. Door uw huis opnieuw te bedraden, worden apparaten, apparaten en de hele structuur van uw huis beter beschermd tegen elektrische problemen die tot brand kunnen leiden. De veiligheid van goed ingesloten bedrading betekent ook dat u energie-efficiëntie projecten kunt overwegen zonder de risico’s die worden veroorzaakt door defecte of blootliggende draden.

Afzonderlijke circuits maken

Een groot voordeel van herbedrading in huis is dat u afzonderlijke circuits kunt maken voor enkele van de essentiële apparaten in uw huis, zoals warmwaterboilers, uw diepvriezer of uw alarmsysteem, enz. Dit betekent dat deze belangrijke en dure apparaten goed worden beschermd wanneer minder belangrijke apparaten de schakelaar uitschakelen. Niets is vervelender dan thuiskomen van een ontspannen vakantie en ontdekken dat al je diepgevroren etenswaren bedorven zijn door kortsluiting. Bovendien is herbedrading in huis de beste tijd om te overwegen uw woonruimtes aan te passen voor gemak en comfort. Kleine dingen maken een groot verschil, zoals een ander stopcontact naast je nachtkastje, lichtschakelaars boven en onder aan je trap, of dimmer schakelaars kunnen alles zijn wat je nodig hebt om je woonkamer te transformeren.

Meer service capaciteit

In principe zijn oudere huizen niet gebouwd om te voldoen aan de elektrische eisen van moderne technologie. De meeste huizen die vóór 1960 zijn gebouwd, hebben alleen een service van 60 ampère, terwijl moderne huizen zijn gebouwd met een service van minimaal 100 ampère. Zestig ampère is tegenwoordig over het algemeen niet ideaal voor bruikbaarheid en veiligheid, vooral als airconditioning en grote elektrische apparaten regelmatig worden gebruikt. U moet upgraden naar een service van minimaal 100 ampère, maar u kunt ook overwegen 150 of 200 ampère te gebruiken, afhankelijk van uw gebruik en apparaten. Doe er goed aan gebruik te maken van de diensten van een elektricien. Een professionele erkende elektricien kan de optimale capaciteit voor uw huis beoordelen.