BN ontwerp
Image default
Zorg

Beter worden met Chinese kruiden uit Eindhoven

Eenn nieuw vorm van behandling is een behandeling met Chinese kruiden uit Eindhoven. Tijdens deze behandeling waar het ook vooral draait om je geest, je gevoelens en de relatie met je gevoelens tot je lichaam. Hierbij draait het om de relatie tussen gevoelens en lichaam bijvoorbeeld buikpuin bij angst, hoofdpijn bij spanning of maagpijn bij vervelende momenten. Deze behandeling met Chinese kruiden uit Eindhoven leert om je daar beter mee om te gaan

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

De behandeling richt zich in het bijzonder op de bewustwording van deze gevoelens en gevoel te krijgen voor onze fysieke reacties. In de praktijk luister je daar vaak niet naar en redeneer je eerder op verstand dan op gevoel. De behandeling met Chinese kruiden uit Eindhoven kan daar verandering in brengen. Met de Chinese kruiden uit Eindhoven wordt geprobeerd om opnieuw in contact te komen met je gevoel. E wordt getracht om meer balans te maken met gevoel en verstand. In de huidige maatschappij wordt steeds meer geleefd vanuit het denken en het verstand, gevoel en luisteren naar het lichaam wordt onbelangrijker.  Maar dat is bij de behandelingen hier niet het geval. Door de kruiden creer je een hoger bewustzijn.Hier wordt echt geluisterd naar wat je lichaam zegt, want immers zonder echt goed te voelen kun je niet goed ervaren wat goed of slecht is voor je lichaam. De behandeling geeft hier ruimte aan.

Maak een eerste afspraak

Ben je benieuwd wat een behandeling voor jou kan betekenen? Je kunt dan een kijkje nemen op de website of bellen voor een geheel vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak kijken we naar de klachten en hoe het gaat met jou lichaam. Bij de behandeling met Chinese kruiden uit Eindhoven kijken we wat jouw lichaam te vertellen heeft en of dat in balans is. Na deze eerste afspraak mag je zelf aangeven of je met de behandelingen  wilt of dat het toch niks voor jou is. Mocht het bij je passen kun je gelijk een vervolgafspraak inplannen.