BN ontwerp
Image default
Zorg

Wasbaar maandverband voor elk moment

Het bedrijf Kaatje Katoen is in 1990 gestart met de verkoop van wasbare luiers. Deze wasbare luiers zijn nog altijd verkrijgbaar op de website. Gedurende de jaren heeft dit bedrijf haar assortiment uitgebreid. De toevoeging van wasbaar maandverband was een logisch gevolg. Dit bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en probeert op meerdere vlakken de verspilling van de wegwerpmaatschappij te voorkomen. Zij doen dit door passende betaalbare oplossingen te bieden die, in dit geval, het wegwerp-maandverband kunnen vervangen. Aangezien niet elke vrouw hetzelfde is, hebben zij meerdere mogelijkheden binnen het bestaande assortiment. Niet elke menstruatie is hetzelfde en ook binnen de cyclus zelf verschilt de behoefte vaak.

Wasbare inlegkruisjes kopen

Voor de momenten van weinig bloedverlies zijn er de wasbare inlegkruisjes. Deze zijn ook goed voor dagelijks gebruik op het moment dat je veel last hebt van afscheiding. Er zijn verschillende soorten inlegkruisjes verkrijgbaar binnen de sectie wasbaar maandverband. Je kunt kiezen voor de Charlie Banana-inlegkruisjes voorzien van klittenband. Op die manier zijn ze makkelijk te bevestigen aan jouw ondergoed en blijven goed op hun plek zitten. Deze zijn voorzien van een dun, waterdicht laagje om doorlekken te voorkomen. Verder zijn er de MaM Ecofit en de TotsBots Nora leverbaar. De MaM Ecofit heeft geen waterdicht laagje.

Wasbaar maandverband aanschaffen via de webshop

Binnen de sectie wasbaar maandverband zijn meerdere opties verkrijgbaar. Ook hier is het mogelijk om voor de MaM Ecofit te kiezen of voor Charlie Banana-maandverband. TotsBots heeft ook enkele opties en verder is wasbaar maandverband van Popolini Flexi ook erg populair. Je kunt op de website gemakkelijk kiezen voor de optie die het best bij jouw lijf en jouw menstruatiecyclus past. De meeste soorten wasbaar maandverband zijn ook in meerdere maten verkrijgbaar. Zo kan je voor de zwaardere dagen en de nachten de keuze maken voor een groter wasbaar maandverband en voor de lichte dagen kiezen voor een wasbaar inlegkruisje of een kleine optie van de maandverbandvarianten. Voor vragen over wasbaar maandverband of wasbare luiers kun je contact zoeken met de klantenservice.