BN ontwerp
Image default
Bedrijven

Comfortabel slapen tijdens lange reizen

Lang reizen is vermoeiend, maar het is wel voor een goed doel. Als je mooie verre reizen wilt maken zul je ook lang moeten reizen. Bij verre reizen zit je vaak lang in het vliegtuig. Het is verstandig om de tijd in het vliegtuig zo veel mogelijk te slapen omdat ver reizen heel vermoeiend is. Toch is het voor veel mensen lastig om goed te slapen in het vliegtuig.

Boek een goede stoel

De stoel waar je in zit kan veel uitmaken voor hoe comfortabel je kunt slapen onderweg. Als je een ruim budget hebt dan kun je bijvoorbeeld een stoel boeken in businessclass. De stoelen in deze klasse zijn vaak een stuk ruimer en zachter. Ook kunnen deze stoelen vaak redelijk plat gelegd worden om beter te slapen. Mocht je een minder ruim budget hebben denk dan eens aan een stoel bij de nooduitgang of het gangpad zodat je meer beenruimte hebt.  

Zorg voor een comfortabel slaapmasker

Een comfortabel slaapmasker kan ervoor zorgen dat je minder last hebt van het licht en de afleiding om je heen. Vaak wordt het licht wel gedimd bij een nachtvlucht, maar er is toch nog redelijk veel licht om je heen. Een slaapmasker zorgt ervoor dat je het volledig donker is voor jouw ogen.

Doe oordoppen in

Ook is er in het vliegtuig vaak veel geluid om je heen. Vooral op vluchten met kinderen of vriendengroepen kan er veel lawaai zijn. Door oordoppen in te doen heb je geen last meer van het geluid om je heen.

https://slaapmaskers.nl/slaapmaskers-kopen/