BN ontwerp
Image default
Mode en Kleding

De beste manieren om je schattige kind in de herfst aan te kleden

Schattige kinderen zijn de beste manier om elke dag op te fleuren, of het nu van je eigen kind is of van een kind van een vriend. Het beste van schattige kinderen? Ze worden groot en dus heb je genoeg tijd om ze schattige outfits aan te trekken die ze tijdens de herfst steeds weer kunnen dragen! Hier zijn enkele manieren om je schattige kind in de herfst aan te kleden.

Leggings zijn de beste vriend van een baby

Ze zijn comfortabel, ze zijn warm en ze zijn gemakkelijk om in te bewegen. Kleed je baby aan met een trendy onesie of broek onder een effen legging voor een schattige look.

Tweekleurige muts

Een tweekleurige muts voegt nog meer charme toe! Onthoud dat kinderen snel groeien, dus kies kleding die comfortabel zit en die je meerdere keren kunt dragen voordat ze in de was worden gegooid.

Zachte, comfortabele truien houden ze warm

Een goede vuistregel is dat een kledingstuk drie tests moet kunnen doorstaan: (1) Mag ik er buiten rondlopen? (2) Kan ik een boom of rotswand beklimmen zonder me er zorgen over te maken? en (3) Zal mijn moeder van streek zijn als het vies wordt? Als je op alle drie ja kunt antwoorden, heb je een winnaar. En truien en fleeces hebben al deze eigenschappen.

Investeer in hoeden en handschoenen van goede kwaliteit

Als je een kleintje aankleedt, houd de kledinglagen dan zo dun mogelijk en zorg dat je voldoende mutsen en handschoenen van goede kwaliteit bij de hand hebt.

Wollen mutsen

Wollen mutsen en handschoenen kunnen voor minder geld worden gekocht bij elke apotheek of warenhuis.

Wassen

Zorg er ook voor dat alle kleding in de machine kan worden gewassen, zodat u geen onverwachte ongelukken krijgt. Dit is vooral belangrijk als u hun kleding door een was service stuurt, aangezien sommige bedrijven agressieve wasmiddelen gebruiken die de gevoelige huid van kleintjes kunnen irriteren.

Joggingbroek meiden

Er gaat niets boven een knusse joggingbroek meiden en bijpassend sweatshirt op een kille dag. Met veel beschikbare kleuren en stijlen, is het gemakkelijk om joggingbroek meiden te vinden die er schattig uitziet voor baby’s en peuters. Combineer ze met hun favoriete sandalen voor een extra schattige look.

Laag hun kleding met gemak

Gelaagdheid is een veel betere benadering dan het dragen van enorme sneeuwpakken of twee T-shirts over elkaar.

Lichaamswarmte

Het zorgt ervoor dat de lichaamswarmte van uw kind kan ontsnappen als ze zich verplaatsen, en het houdt ze ook comfortabeler wanneer ze laagjes verwijderen.

Truien

Zoek naar truien die alleen kunnen worden gebruikt of die gemakkelijk met een andere trui kunnen worden gecombineerd. Je kleintje zal zich nog steeds gezellig voelen, zelfs als hij niet van top tot teen bedekt is in bovenkleding. Bron: https://www.stylonic.nl