BN ontwerp
Image default
Mode en Kleding

Merk het verschil met een Marie jo bh

Tijdens je zoektocht naar een bh zal het je snel opvallen dat de prijskaartjes zeer afwisselend zijn. Als je weet dat er veel verschillende bh’s gemaakt worden is dat niet meer dan logisch. Zo heb je al een bh voor een tientje, maar ook bh’s van makkelijk honderd euro. Het verschil merk je wel vrijwel direct. De stof van goedkopere bh’s is niet alleen van mindere kwaliteit, maar voelt ook nog eens minder comfortabel.

Luxe marie jo bh de betere keuze

Het is nog niet bewezen of het dragen van een bh hangborsten zou verminderen, desondanks willen vrouwen wel goede ondersteuning door de dag heen. Het dragen van een goede bh geeft je zelfverzekerdheid een boost. Draag je een ietwat grotere cup? Dan is steun wel echt een must. Een bh moet goed zitten en het liefst lang meegaan. Een Marie Jo bh is een goede keuze, omdat de Marie Jo bh gemaakt is van goede kwaliteit stof, comfortabel zit en ook nog eens prachtig uitzien.

BH musts

Een bh moet aan een bepaald aantal eisen voldoen voor je het een écht goede bh mag noemen. Zo is het belangrijk dat er bh-beugels zijn verwerkt in de bh voor een stevige ondersteuning. Daarnaast moeten de schouderbanden breed genoeg zijn om snijden te voorkomen voor meer draagcomfort. Zelf moet je er goed op letten dat je de goede maat draagt. Een bh kan van geweldige kwaliteit zijn, als je niet de goede maat draagt zit het voor geen meter.

https://dolcedonna.shop/collections/marie-jo