BN ontwerp
Image default
Aanbiedingen

De perfecte outfit om te matchen met Vans

Heb je Vans, of overweeg je ze te kopen, maar weet je niet wat je ermee moet dragen? Dan wil je misschien dit artikel lezen. Vans zijn eigenlijk heel gemakkelijk te stylen, maar als je er absoluut fantastisch uit wilt zien, moet je deze specifieke kleding proberen die past bij de sfeer van de Vans. Deze outfit kan bij elke soort Vans passen. Het maakt niet uit of je Vans Vault, checkered Vans, een specifieke kleur of wat dan ook hebt, deze outfit is perfect om fashionable maar casual erbij te lopen!

 

Mom jeans

Je hebt vast wel eens gehoord van de mom jeans. De mom jeans zijn tegenwoordig erg populair binnen de LGBTQ + -gemeenschap, maar ze zijn natuurlijk ook erg populair bij, je raadt het al, moeders! Mom jeans worden zo genoemd vanwege de losse pasvorm. Moeders hebben de neiging om de hele dag bezig te zijn met het zorgen voor hun kinderen, werk of andere activiteiten die perfect zijn om uit te voeren in een comfortabele en losse jeans. Mom jeans zijn meestal hoog verspild en opgerold aan de onderkant bij de enkels. Geruite Vans zijn eigenlijk heel leuk met deze jeans.

 

Oversized shirt

Oversized t-shirts zijn tegenwoordig overal te koop! Ze worden zelfs geleverd met je favoriete tv-programma op de voorkant. Oversized shirts zijn erg modieus en het brengt het soort streetwear-look terug dat vroeger populair was in de jaren 90. Omdat Vans zo casual kunnen zijn als je wilt, geven de oversized shirts met de mom jeans je een mix van streetwear met een vleugje fashionista-vibes!

 

Jeansvest

Het maakt niet uit of het buiten koud is of niet, een spijkerjasje bovenop maakt een statement! Een spijkerjasje kan in elke kleur gedragen worden, maar je kunt wel matchen met het soort Vans dat je draagt. Je zou voor een jeanskleurig jasje kunnen gaan als je de mom jeans draagt, maar een bruin spijkerjasje krijgt ook de deal rond.

Gegarandeerd dat deze outfit perfect zal zijn met uw Vans. Draag wat gouden kettingen en oorbellen om het af te maken, en je bent klaar om te gaan!

https://tenuedenimes.com/collections/vault-by-vans