BN ontwerp
Image default
Architectuur

De prijzen van verschillende prefab dakkapellen

Wie eenmaal het besluit heeft genomen om een dakkapel aan te schaffen, doet er slim aan om te kiezen voor een prefab model. Prefab dakkapellen worden namelijk snel geplaatst en zijn in allerlei vormen en stijlen beschikbaar. En, dat is misschien nog wel het mooiste pluspunt: een prefab kapel op uw dak kost minder dan verwacht. Maar wat is de prijs voor een prefab dakkapel? Hoeveel moet u neerleggen voor bijvoorbeeld een houten prefab dakkapel of voor een uitvoering van kunststof materiaal?

De prijs voor een prefab dakkapel

Uitgaande van een gemiddeld formaat dakkapel van zo’n twee tot drie meter lengte, kost een prefab dakkapel van hout ongeveer 3000 euro inclusief arbeidskosten en plaatsing. De prijs van een prefab dakkapel is hiermee dan al snel zo’n 1000 euro goedkoper dan de traditionele opbouwkapel die ter plekke op het huis geplaatst wordt. Ook bij een kunststof prefab dakkapel houdt u flink wat geld over in vergelijking met het laten opbouwen op locatie. 

 

Voor kunststof prefab tikt u zo’n 3800 euro af, terwijl u anders 4800 eurootjes had moeten afrekenen. Die 1000 euro steekt u dus eenvoudig in uw zak, terwijl de kapel er een stuk sneller op staat en u minder overlast heeft van de werkzaamheden. Alleen maar voordelen dus met een prefab van hout of kunststof. Dus u snijdt uzelf in de vingers als u niet gaat voor een prefab model. 

 

Ten slotte zijn er nog prefab in polyester verkrijgbaar, die bovengemiddeld goed isoleren en in alle stijlen beschikbaar zijn. Voor een polyester prefab betaalt u zo’n 4300 euro.

Meer informatie nodig of direct een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over de prefab van het bouwbedrijf BM Daktechniek? Voor een exacte prijs kunt u het beste contact opnemen via het offerteformulier op de website.