BN ontwerp
Image default
Architectuur

Een MCZ pelletkachel is een sieraad in iedere woonkamer

Met de introductie van de MCZ pelletkachel wordt een oude traditie in ere hersteld. Voordat de centrale verwarming zijn intrede deed, was de kachel een belangrijk item in het interieur van de woonkamer. Toen kreeg vrijwel iedere woning centrale verwarming en verdween daarmee het warme plekje bij de kachel. Als u daar heimwee naar heeft, dan kunt u nu een mooie pelletkachel laten plaatsen. Hiermee herleven oude tijden en daarnaast kunt u profiteren van sublieme warmte in huis, op ieder moment dat u daar behoefte aan heeft. U kunt uw pelletkachel namelijk op ieder gewenst moment in- en uitschakelen.

Een lekker warm huis als u thuis komt

Kent u dat? Thuiskomen van het werk in een koud huis waar u rillend rondloopt totdat de verwarming de kamers op een aangename temperatuur heeft? Natuurlijk kunt u de cv op een tijdschakeling zetten. Maar dat kan ook met een MCZ pelletkachel. Want ook die kunt u voorprogrammeren en door u gewenste tijden in- en uit laten schakelen. Zo kunt u het lekker warm maken in huis als u thuis komt, maar u kunt ook energie besparen door de kachel uit te laten als u er niet bent en natuurlijk als u gaat slapen. Een half uur voordat u naar bed gaat kan de kachel uit, het blijft dan nog lang genoeg aangenaam warm om te voorkomen dat u in de kou komt te zitten. Een MCZ pelletkachel is een zeer inventief apparaat.

Geniet u komende winter al van een fraaie pelletkachel?

Wilt u vanaf de volgende winter, of misschien nu al, genieten van de heerlijke warmte van de MCZ pelletkachels? Kijk dan eens op de website van Ambianza in Meerkerk. Zij hebben verschillende modellen van dit merk en daarnaast ook nog andere merken pelletkachels voor u op voorraad. U kunt deze kachels direct online bestellen. Levering gebeurt uiteraard altijd in goed overleg. U kunt met al uw vragen over het juiste gebruik van een pelletkachel terecht bij het ervaren team van Ambianza.

https://www.ambianza.nl/