BN ontwerp
Image default
Kinderen

De verschillende locaties van deze kinderopvang in Amsterdam

Greenkidzz is een kinderopvang in Amsterdam met twee prachtige vestigingen. Een van de locaties is te vinden in Amsterdam Oud-West en de ander in de buurt van het Hoofddorpplein. Bij beide locaties zijn kinderen van alle leeftijden welkom, die worden onderverdeeld in horizontale groepen. Dit houdt in dat uw kind in een groep zit bij leeftijdsgenoten. Deze specialisten werken bewust met dit soort groepen, omdat het uiteenlopende voordelen met zich meebrengt. Een pedagogisch medewerker kan bijvoorbeeld beter inspelen op het ontwikkelingsniveau, behoeften en interesses van de hele groep. De activiteiten kunnen daarnaast ook op deze eigenschappen afgestemd worden. De kinderen ontwikkelen daarnaast ook samen hun vaardigheden, zij kunnen goed van elkaar leren. Een ander voordeel is het feit dat het dagritme is gebaseerd op de behoeftes van de groep, op de babygroep is bijvoorbeeld meer rust, zonder dat er drukke peuters rondlopen.

De natuur bij beide locaties

Een brede natuurbeleving is erg belangrijk bij beide vestigingen in Amsterdam van deze kinderopvang. Uw kind spendeert dan ook veel tijd in de eigen tuin, om daar de natuur te ontdekken. De pedagogisch medewerkers van Greenkidzz organiseren daarnaast ook veel leuke uitjes, ze brengen bijvoorbeeld regelmatig een bezoek aan het Vondelpark of gaan de dieren bekijken in Artis. De kinderen genieten hier altijd zichtbaar van en steken er ook nog eens veel van op. Indien u er veel waarde aan hecht dat uw kind veel tijd in de buitenlucht doorbrengt, is het dus erg verstandig om uw kind in te schrijven bij deze kinderopvang in Amsterdam.

Plan een rondleiding

Wilt u, alvorens u uw kind inschrijft bij deze kinderopvang in het centrum van Amsterdam, eerst eens een kijkje nemen op locatie? Neem dan gerust contact op met deze specialisten en maak een afspraak voor een rondleiding. De ervaren medewerkers van deze opvang geven u graag een inkijkje in de plek waar uw kind met veel plezier tijd zal doorbrengen.