BN ontwerp
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe een Magento 2 specialist je startup kan helpen

Voordat je begint met Magento 2, moet je het geschikte team identificeren om je online winkel te bouwen. Het is moeilijk om te zoeken naar de juiste ontwikkelaars, maar het is een essentiële stap. je wilt niet vast komen te zitten aan specialisten die niet aan je eisen kunnen voldoen of je uiteindelijk meer geld en moeite kosten op de lange termijn. De programmeur(s) die je kiest zal verantwoordelijk zijn voor het behoud van je digitale commerce platform en codebase als je bedrijf uitbreidt. Dit betekent dat zij een grote invloed hebben op hoe je onderneming functioneert, hoe snel nieuwe functies worden geïmplementeerd en hoeveel het je zal kosten om het in de toekomst te onderhouden. Met de hulp van een Magento 2 specialist kan je jouw website naar een hoger niveau tillen. 

Wat Magento is

Magento, een open source eCommerce oplossing, is een uitgebreide bron die bedrijven toegang geeft tot de tools die ze nodig hebben om hun verkoop te verhogen. Dit platform is gratis, en bedrijven van alle soorten en maten kunnen het gebruiken om te adverteren, te verkopen en hun goederen aan klanten te leveren. Hoewel het open source is, hoeven gebruikers hun broncode niet openbaar te maken – ze kunnen deze bekijken, wijzigen en delen zonder kosten te betalen. Veel succesvolle bedrijven hebben gebruik gemaakt van deze dienst, met bekende bedrijven als Mercedes-Benz, Nike en Adidas die het gebruiken om hun verkoop te bevorderen.

Voordelen

Het grootste voordeel van Magento 2 is dat het gebaseerd is op recentere software engineering. Dit maakt het haalbaarder om de mogelijkheden ervan uit te breiden. Bovendien, omdat het open-source is, zijn de kosten veel lager. Bovendien heeft het een totaal andere sjabloonindeling, die veel effectiever is dan zijn voorganger. Daardoor kan het grotere, drukbezochte webwinkels aan. Bovendien heeft het een krachtigere zoekmachine, wat voordelig is voor klanten die sneller kunnen vinden wat ze zoeken. Bovendien kunnen zoekmachines vanuit het oogpunt van SEO de pagina’s gemakkelijker indexeren.


In tegenstelling tot zijn voorganger gebruikt Magento 2 MySQL als databasetechnologie. Dit is een positieve verandering, omdat er minder middelen nodig zijn en het systeem gemakkelijker kan worden uitgebreid. Bovendien is deze opgewaardeerde versie van Magento betrouwbaarder en wordt deze minder snel getroffen door problemen of storingen. Dit resulteert in kostenbesparingen voor bedrijfseigenaren, waardoor hun middelen vrijkomen om zich in plaats daarvan te richten op hun verkoop. Als je geïnteresseerd bent in het profiteren van deze nieuwe versie van Magento, is Vendic een bedrijf dat Magento 2 specialisten aanbiedt om je te helpen. Bezoek de site voor meer informatie over Vendic.

https://vendic.nl/