BN ontwerp
Image default
Meubels

Massief eiken boomstambankje van Boomstam-tafels.com

Massief eiken boomstambankje van boomstam-tafels.com

Bent u opzoek naar een nieuwe eetbank? Dan bent u bij Boomstam-tafels.com aan het juiste adres. In Aalsmeer beschikken zij over een eigen houthandel/werkplaats waar alle eiken meubelen op ambachtelijke wijzen worden geproduceerd. Anders dan in de meeste woonwinkels, kunt u hier uw meubelen geheel op maat en naar wens bestellen.

 

Eiken maatwerk meubelen geheel naar wens samengesteld

Alle meubelen worden geproduceerd uit massief eikenhout en bijna alles is mogelijk. Zo kunt u terecht voor bijvoorbeeld een boomstambankje met of zonder leuning, alle mogelijke afmetingen tafels maar ook voor kasten, wandplanken, vensterbanken of andere maatwerk projecten bent u bij boomstam-tafels.com aan het juiste adres.

 

Omdat elk stukje eikenhout op bestelling wordt geproduceerd, wordt er gerekend met een vaste prijs per vierkante meter. Dit houdt in dat u kunt kiezen voor een product, geheel naar wens en dat zonder meerprijs op de standaard producten.

 

Uw droombank in combinatie met stalen onderstellen

Alle boomstamplanken worden gecombineerd met stalen onderstellen van Nordstahl. Er is een ruime keuze aan onderstellen, zo kunt u bijvoorbeeld bij een modern interieur kiezen voor een tijdloze stalen benchleg H. Gaat u voor een hotel chique interieur? Dan is wellicht de Benchleg X de perfecte combinatie met de rest van uw interieur.

Naast de stalen bankpoten voor eetkamerbanken levert Nordstahl ook frames voor tafels, industriële boekenkasten, bijzettafels en bijvoorbeeld plantenzuilen.

De verschillende afwerkingen van de bankplanken

Eikenhout is een zeer duurzaam product en gaat het langst mee wanneer hier een goede behandeling aan gegeven wordt. Zo kunt u kiezen voor een matte, transparante lak om de natuurlijke look te behouden maar ook zijn er verschillende kleuren matte wax behandelingen mogelijk om een andere uitstraling te creëren, durft u bijvoorbeeld te gaan voor een mat zwart bankje om een echt statement te maken in uw eetkamer?

 

Door het behandelen van het eikenhout zult u jarenlang plezier beleven van uw nieuwe meubelen en hebben deze verder niet veel onderhoud nodig.

Naast het geven van een behandeling kunt ook kiezen voor geborsteld eikenhout. Wanneer het massieve hout geborsteld wordt, trekt de borstel dieper in de zachtere delen van het hout waardoor de houtnerf beter zichtbaar wordt. Door het borstelen van het blad zijn krassen minder snel zichtbaar en krijgt de bank een grovere uitstraling wat bijvoorbeeld weer de perfecte combinatie is met een industrieel interieur.

Voor meer informatie kijk op www.boomstam-tafels.com

https://www.boomstam-tafels.com/bankjes/