BN ontwerp
Image default
Meubels

Unieke meubels in een handomdraai

De Billy boekenkast of de Rietveld stoel wie kent hem niet? Bekende en bewezen meubelontwerpen, maar niet meer echt uniek. Jij richt jouw huis liever in met meubels die niemand anders heeft. Die maak je natuurlijk zelf. Toch?

Vintage meubel

Het opknappen van vintage meubels is een sport op zich. Verschillende antiek winkels langs gaan om het juiste exemplaar te vinden. Je kunt er een echte blikvanger van maken voor elk interieur. Probeer wel je eigen draai te geven aan het meubel. Dat maakt hem juist zo uniek!

Let wel op dat het meubel geen defecten heeft zoals missende greepjes of een los deurtje. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alle greepjes te verwijderen en volledig te vernieuwen met een modern alternatief. Daarnaast is het leuk je meubel een nieuwe kleur te geven. Hierbij kun je kiezen voor een afstekende kleur zoals neon roze of groen. Of kies er juist voor om hem in dezelfde kleur als de muur waar hij bij komt te staan te verven voor een rustige uitstraling.

Palletmeubel

Palletmeubels zijn worden ook steeds populairder. Zo zie je ze als bed, tafel, stoel of bank. Natuurlijk een goede manier om je overgebleven pallets van je verbouwing op te maken. Het is hierbij wel belangrijk om te kiezen voor kwalitatieve pallets. Controleer dus even of je pallets niet gescheurd of gebroken zijn. Mocht je er niet genoeg hebben kun je deze online bijbestellen bij Palletdeal, zij leveren goede kwalitatieve pallets. De meeste doe-het-zelf-winkels verkopen deze namelijk niet los. Je kunt je meubels je later verder aankleden met bijpassende palletkussens of een kleed. Dit palletkussen kun je helemaal op kleur- en afmeting laten maken.

Eigen ontwerp

Een volledig eigen ontwerp geeft natuurlijk het meest unieke resultaat. Het nadeel hiervan is dat je handig moet zijn én de juiste tools in huis moet hebben. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen het ontwerp zelf te maken en de uitvoering extern te laten doen. Teken je ontwerp in ieder geval eerst op papier uit zodat je goed weet wat je gaat maken. Soms helpt het om ook de verschillende onderdelen apart uit te tekenen voor je begint.

Wat ga jij maken?

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-kussens/