BN ontwerp
Image default
Bedrijven

Netjes en strak afgewerkt

Een mooie douche, dat willen we natuurlijk allemaal. Maar niet in elke douche is er ruimte voor een douche cabine. Of je hebt liever een inloopdouche wat er strakker uit kan zien. Maar bij een inloopdouche is de kans aanwezig dat het water door de hele douche stroomt na even ontspannen te douchen. Dit kan zorgen voor onveilige situaties bij een gladde vloer. Met een rubberen waterkering zorg je ervoor dat het weer veilig wordt in de douche, terwijl je een mooie strakke afwerking hebt.

De rubberen waterkering is zeer makkelijk zelf aan te leggen in elke vorm die jij wilt. Je hebt ze in allerlei verschillende maten, zodat er altijd de juiste maat is voor jouw douche. Mocht je dan toch te veel hebben, dan kun je de siliconen waterkering makkelijk zelf op maat maken.

Grote voordelen met de rubberen waterkering

Naast dat het er mooi strak uitziet, geeft de rubberen waterkering veel voordelen. Doordat de rest van de douche droog blijft, heb je minder kans op schimmels, meeldauw en rot. Hierdoor verbetert de luchtkwaliteit in jouw huis en word je minder snel ziek. Ook zorgt het ervoor dat de waarde van het huis hoger blijft omdat er minder vocht in het huis zit.

De flexibele strip is gemaakt van siliconen zodat je geen last krijgt als je er met je tenen tegenaan stoot. Ook helpt dit bij het monteren zodat je het in elke worm kan leggen die jij maar wil. En uiteraard wil je niks liever dan dat iedereen veilig is in je eigen huis.

Homepage