BN ontwerp
Image default
Vervoer en transport

Particulier of zakelijk verhuizen van of naar ’s-Hertogenbosch

Gaat u binnenkort verhuizen van, naar of binnen ’s-Hertogenbosch? Dan wilt u natuurlijk dat alles soepel verloopt. Bij Sars Verhuizingen en Verpakkingen B.V. wordt u volledig ontzorgd tijdens de verhuizing naar uw nieuwe woning. Ze zorgen voor veilig transport en voor een snelle aflevering van uw inboedel op de plaats van bestemming. Ook voor de verhuizing van uw bedrijf staan zij voor u klaar. Ze stellen een verhuisplan voor u op en werken dit uitgebreid uit in een draaiboek. Zo weet u te allen tijde wat er allemaal gaat gebeuren. Bij deze erkende verhuizer verhuist u op een comfortabele en veilige manier!

Verwarmde opslag voor uw inboedel

Is uw nieuwe woning al verkocht, maar kunt u nog niet bij uw nieuwe woning intrekken? Dan heeft u uiteraard een opslagplek nodig voor al uw spullen. Deze verhuizer helpt u ook hierbij; zij bieden verwarmde opslagcontainers die beveiligd worden. Het is mogelijk om zelf uw inboedel naar deze verhuizer te brengen, zodat zij alles in de container laden. Ook kunt u de container bij uw voordeur laten bezorgen, zodat u daar alle spullen in kunt laden. De derde optie is om het laden geheel door hen te laten verzorgen. Zij brengen de container dan naar u en laden uw inboedel in. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken tijdens het verhuizen naar ’s-Hertogenbosch of een andere stad. Dit heeft veel voordelen, zoals:

  • Geen bus of aanhanger nodig voor vervoer
  • Direct in de container laden zonder extra handelingen
  • Container zo dicht mogelijk bij de voordeur
  • Alles in één keer geregeld

Informeer naar alle mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat deze expert uit ’s-Hertogenbosch voor u kan betekenen wanneer u gaat verhuizen? De mogelijkheden zijn zowat eindeloos en zij denken altijd met u mee over passende oplossingen. Neem snel contact met ze op en schakel ze in voor uw verhuizing, of u nu als bedrijf of als particulier gaat verhuizen.