BN ontwerp
Image default
Vervoer en transport

Vervoer temperatuurgevoelige goederen met koeltransport

De beste manier om uw vleesproducten, visproducten en AGF-producten veilig op hun bestemming te brengen? Dat is koeltransport van LogistiCCare. Dat is namelijk de specialiteit van dit transportbedrijf voor nationaal en internationaal vervoer. Wilt u een volle trailer met temperatuurgevoelige goederen vervoeren? Of zoekt u vervoer voor een pakket? Het is allemaal mogelijk bij dit Nederlandse transportbedrijf. Via koeltransport vervoeren zij uw goederen bij een constante temperatuur tot wel -25 °C. De voertuigen hiervoor zijn ingericht volgens HACCP en FRC richtlijnen. Voor een professionele partner in koeltransport, bent u dus aan het juiste adres bij deze transporteur.

Kies voor gecertificeerd koeltransport

Als u op zoek bent naar een partner voor het transport van voedingsmiddelen, zoals vlees of groenten, wilt u zeker zijn dat dit gebeurt in hygiënische omstandigheden. LogistiCCare is gecertificeerd volgens de ISO 22000 norm. Zo bent u dus altijd verzekerd van goede omstandigheden voor uw goederen tijdens het koeltransport. Dankzij het temperatuurregistratiesysteem in de trucks, weet het bedrijf op elk moment dat uw goederen worden bewaard op de juiste temperatuur. Met de real-time boardcomputer weet deze transporteur ook altijd waar uw lading zich bevindt en wat de status ervan is. Zo weet u exact wanneer uw goederen hun bestemming zullen bereiken.

Totaalpakket van opslag en koeltransport

Bent u nog op zoek naar een opslagplaats voor enkele goederen voor deze via koeltransport naar hun bestemming worden verzonden? Ook dan kunt u een beroep doen op LogistiCCare. Zij beschikken namelijk over opslagmogelijkheden waar uw bedrijf gebruik van kan maken. Dat kan voor de opslag van pallets, grondstoffen en emballage. Maar ook voor gekoelde of bevroren producten bieden zij een geschikte opslagplaats. Deze opslagplaatsen zijn beschikbaar voor een korte termijn of voor een lange termijn. Denk daarbij aan de piekperiode rond de feestdagen of wanneer u een structureel ruimtegebrek heeft. Bij deze specialist vindt u dus het totaalpakket van koeltransport en opslag.