BN ontwerp
Image default
Verbouwen

Verhuisbedrijven in de regio vergelijken: hier let je op!

Je gaat verhuizen en je wilt hier een verhuisbedrijf op zetten die je het meeste, of zelfs al het werk uit handen kan nemen. Je zoekt dus een bedrijf dat qua dienstverlening aansluit bij jouw wensen. Daarnaast zoek je een bedrijf dat zorgvuldig met je spullen omgaat. En dat geldt zowel bij het inpakken, transporteren en opslaan van je inboedel. Daarnaast zijn er verschillende opslaglocaties beschikbaar in West-Brabant. Sommige daarvan zijn op zichzelf staand, andere horen bij een specifiek verhuisbedrijf. Een verhuisbedrijf met eigen opslag heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Tijd om hier wat dieper op in te gaan zodat jij een soepele, snelle en veilige verhuizing tegemoet gaat!

Voor- en nadelen van verhuisbedrijven met eigen opslag in de regio

Een verhuisbedrijf met eigen opslag in Bergen op Zoom of een opslag in Roosendaal of elders in de regio heeft zo zijn eigen voordelen:

  • De verhuizers kennen de weg goed en kunnen daarom efficiënt werken
  • Je hebt maar één aanspreekpunt nodig voor zowel de verhuizing als de opslag van je spullen
  • Een opslag bij een verhuisbedrijf is soms goedkoper

Natuurlijk zijn er ook een paar nadelen te benoemen:

  • De keuze is vaak beperkt
  • Opslaglocaties die speciaal voor dat doel zijn gebouwd zijn vaak een stuk moderner

Zo vind je een betrouwbare verhuizer

De grote meerderheid van de verhuisbedrijven doet zijn werk naar eer en geweten. Dat gezegd hebbende is de term ‘verhuizer’ geen beschermde naam. Oftewel, iedereen mag zich verhuizer noemen. Dat betekent niet dat iedereen die zich zo noemt de kennis en ervaring in huis heeft om daadwerkelijk een verhuizing van A tot Z te regelen.

Kies voor de zekerheid daarom altijd voor een bedrijf dat is aangesloten bij Erkende Verhuizers. Dit logo herken je wellicht van de verhuisdozen. Erkende Verhuizers is de grootste brancheorganisatie en stelt strenge eisen aan bedrijven, materieel en personeel op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Dat geldt voor het bedrijf zelf, het personeel en de staat van een eventuele opslaglocatie in Etten-Leur of elders in de regio.  Bij een verhuisbedrijf met dit keurmerk weet je dan ook zeker dat je altijd goed zit en dat je inboedel met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.