BN ontwerp
Image default
Bedrijven

Wat voor soort zoutwaterjacuzzi’s zijn er?

Een jacuzzi met zout water is echt een geweldige optie voor mensen die willen ontspannen en tot rust komen, of voor degenen die hun gezondheid willen verbeteren met de voordelen van hydrotherapie. Het zoutwater creëert een drijvende omgeving waardoor het makkelijker is om in te drijven, terwijl het water ook veel gladder en zachter aanvoelt dan gewoon chloorwater. Het is geweldig voor jouw huid en kan zelfs helpen bij het verlichten van sommige huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem.

De soorten zoutwaterjacuzzi’s op een rijtje

Er zijn drie grote soorten zoutwaterjacuzzi’s die je kunt aanschaffen. De eerste twee zijn exemplaren die je kant en klaar kan laten afleveren en in jouw tuin kan neerzetten en de laatste is dat je een bad helemaal naar jouw wensen samenstelt. Dit kan dus ook met een optie zoutwaterjacuzzi.

De spa kwaliteit zoutwater jacuzzi

De eerste is van spa kwaliteit voor een redelijke prijs. Een zoutwater jacuzzi van spa-kwaliteit bied je alle mogelijkheden van een high end spa, maar veel goedkoper en zonder de extra toeters en bellen die je niet nodig hebt. Dit is voor degenen die het beste willen zonder de bank te breken. 

Luxe, maar betaalbaar

De tweede is luxe tegen een betaalbare prijs. Een luxe zoutwaterjacuzzi heeft dezelfde kenmerken als een jacuzzi van spa-kwaliteit, maar dan van betere kwaliteit en met betere materialen. Dit is voor diegenen die zichzelf willen verwennen. 

De Do It Yourself jacuzzi

De derde soort zoutwater jacuzzi is DIY of Do It Yourself, waarbij je zelf je eigen bad samenstelt, waardoor je onbeperkte opties hebt over het soort bad dat je wilt en hoe je het gaat gebruiken. Voor diegenen die graag zelfvoorzienend zijn of die een specifieke visie hebben die ze willen bereiken, kan deze optie zowel leuk als lonend zijn voor ze. Denk bijvoorbeeld aan het energieverbruik, kies de juiste energieverbruik jacuzzi die bij jou past.