BN ontwerp
Image default
Marketing

Een 3D animatie laten maken doe je hier

Een 3D animatie laten maken doe je hier

Dus jij wilt een 3D animatie laten maken? Slim. Vaak worden 3D animaties ingezet om complexe materie op heldere wijze over te brengen op de kijker. Of een product op een indrukwekkende manier te presenteren. De mogelijkheden en toepassingen van een 3D animatie zijn echter eindeloos. Maar dan moet je wél weten wat je doet. Want zelf proberen om een 3D animatie te maken… dat is geen slim idee. Schakel liever een ervaren partij in die weet wat ze doen en veel ervaring heeft met een 3D animatie laten maken. ZoomWorks is zo’n partij. Wil je meer over deze partij weten? Lees dan verder.

Voordelen van een 3D animatie laten maken

Een 3D animatie is niet alleen hartstikke vet, maar heeft ook een aantal grote voordelen ten opzichte van andere vormen van animatie en video. Zo beschik je bij een 3D animatie over totale ontwerp- en beweegvrijheid. Niets is onmogelijk, je kunt overal bijkomen, alles laten zien, alles maken… waardoor je een animatie krijgt die exact op jouw wensen is afgestemd. Ook heb je de totale controle over de hoeveelheid details. Hierdoor kun je afleidende of overbodige elementen weglaten, waardoor er geen ruis in jouw boodschap ontstaat. Wel zo fijn, toch? 

Doorlooptijd van een 3D animatie laten maken

Bij ZoomWorks krijgen ze vaak de vraag: “hoe lang duurt een 3D animatie laten maken?”. Een simpele vraag, met een niet zo simpel antwoord. Er is namelijk geen magisch, universeel antwoord op te geven. Een 3D animatie laten maken is namelijk altijd maatwerk. Waardoor de doorlooptijd sterk afhankelijk is van een aantal factoren. Denk aan het ontwikkelen van een concept, het uitwerken van een verhaallijn, het ontwerpen van de scenes, het animeren, het renderen… zo kunnen we nog wel even door gaan. De belangrijkste factor voor de doorlooptijd? Communicatie. Hoe sneller ZoomWorks met jou kan schakelen, hoe eerder zij weer verder kunnen… en hoe korter de doorlooptijd. Gemiddeld kunnen we wel zeggen dat een 3D animatie laten maken zo’n vier tot zes weken duurt.

Meer informatie over een 3D animatie laten maken bij ZoomWorks?

Wil je meer weten over het laten maken van een 3D animatie bij ZoomWorks? Kijk dan eens op hun website of neem contact met ze op. Het enthousiaste ZoomWorks-team helpt je graag verder!

https://zoomworks.nl/3d-animatie-laten-maken/