BN ontwerp
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed en af en toe vakantie vieren

Wilt u geld investeren in vastgoed, maar weet u nog niet precies waarin? Dan is het wellicht een goed idee om de mogelijkheden te bekijken, die Center Parcs Vastgoed u te bieden heeft. Dit bedrijf biedt investeerders al ruim 50 jaar een aantrekkelijk aanbod aan vakantiewoningen. U kunt een vakantiehuisje kopen op een van de 284 domeinen in verschillende landen, dat vervolgens verhuurd wordt aan vakantiegangers. Dit bedrijf ontvangt per jaar wel meer dan 8 miljoen bezoekers! Als u ervoor kiest om in vastgoed van dit grote bedrijf te investeren, bent u verzekerd van een efficiënte en betrouwbare overeenkomst.

Geld investeren in een vakantiehuisje heeft verschillende voordelen

Na uw investering in een vakantiehuis heeft u geen omkijken meer naar de accommodatie: Center Parcs Vastgoed verzorgt het onderhoud en de verhuur, het hele jaar door. U ontvangt ofwel vijftien jaar lang vaste huurinkomsten van 4,5 procent op de aankoopprijs, of u ontvangt een variabele huur met een percentage van de totale huuromzet. De precieze vorm is afhankelijk van de module die u afsluit. U wordt bij beide modules tijdens het gehele traject professioneel begeleid. Bovendien kunt u ook zelf genieten van het vakantiehuis, door er zo nu en dan een weekend of langer te genieten met familie en vrienden. Geld investeren in vastgoed van dit bedrijf brengt dus een hoop voordelen met zich mee. Omdat u in een sterk en ervaren merk investeert, doet u dat met een gerust hart.

Stel uw vragen direct aan de specialisten van dit bedrijf

Weet u al zeker dat u in zee wilt gaan met Center Parcs Vastgoed? Of wilt u eerst meer weten over het investeren van uw geld in vastgoed van dit bedrijf? In beide gevallen neemt u gerust contact met ze op via hun website. Deze experts gaan graag met u in gesprek, om u te informeren over de verschillende mogelijkheden en modules. Zo maakt u vast en zeker een weloverwogen keuze!