BN ontwerp
Image default
Bedrijven

Kadastrale kaart rapport

Soms wil je gewoon net even iets meer weten over een bepaald perceel of een bepaald pand. Vaak is het lastig die informatie te achterhalen. Dat is nu echter verleden tijd, nu je gebruik kunt maken van de kadastrale kaart. Op kadastralekaart.com krijg je alle percelen in ons land in beeld, inclusief het nummer van het perceel. Gebruik maken van de kadastrale kaart van ons land is gratis. Wel kun je tegen betaling een aantal extra producten afnemen of kies je voor een abonnement.

Tegen een geringe betaling kun je een kadastrale kaart rapport downloaden

Een van de opties waarvan je tegen extra betaling gebruik kunt maken is die van het kadastrale kaart rapport. Dit rapport laat je zeer nauwkeurig de ligging zien van een bepaald perceel in je omgeving, zoals het ook de bij het Kadaster bekende perceelsgrenzen, perceelnummers en de belangrijkste bebouwing aan je toont. Door gebruik te maken van het kadastrale kaart rapport krijg je gewoon zeer relevante informatie over een bepaald perceel net als over de objecten die je op de percelen vindt.

Je krijgt bovendien info over de kadastrale gemeentenaam en de kadastrale aanduiding

Als je besluit het rapport voor slechts 7,95 euro te downloaden dan krijg je de kadastrale kaart voor het perceel en de omliggende percelen, net als de omgevingskaart voor het perceel. Ook krijg je info over de kadastrale gemeentenaam, de gebruikte kadastrale aanduiding net als de bekende adressen in het perceel.

Je kunt het rapport al voor 7,95 euro downloaden op papierformaat A4. Dat kun je meteen na betaling doen. Daardoor beschik je snel over de door jou gewenste informatie. Nooit eerder was het zo eenvoudig om dergelijke informatie te krijgen. Bovendien is het zeker dat je altijd de meest recente informatie voorgeschoteld krijgt, verzorgd door het Kadaster.