BN ontwerp
Image default
Vakantie

Op mannenweekend Bratislava in Tsjechië

Leuk even een weekend weg met de mannen? Dat kan zeker geen kwaad. Een gezellig mannenweekend Bratislava is dan zeker aan te raden. Deze bruisende en leuke stad in het oosten van Europa is gelegen in het land Tsjechië en heeft veel te bieden. Je kunt er niet alleen maar terecht om ontzettend veel van de cultuur te snuiven, maar je kunt er ook terecht voor heerlijke avonturen die je met elkaar kunt beleven. Een mannenweekend Bratislava is toch net even wat anders dan dat je met het gein. De familie of met je partner op stap gaat. De remmen gaan los en je kunt met de mannen allemaal leuke dingen gaan beleven. Het is een aanrader om deze stad te bezoeken, terwijl veel mensen hier niet snel over nadenken. De prijzen liggen voor de westerse bevolking van Europa redelijk aan de lage lant, waardoor het genieten van heerlijke hapjes en drankjes in eet-en drinkgelegenheden heel goed te doen is.

Activiteiten

Naast dat het mannenweekend Bratislava helemaal geen dure reis is, heb je ook nog eens te maken met de andere activiteiten die je hier kunt doen, die je niet snel in andere landen kunt doen. Er is ook veel van de historie terug te vinden in de stad en alles ligt heel dicht bij elkaar waardoor je gemakkelijk zonder vervoer (dus ook voordeliger) door de stad kunt gaan. Wat je ook zou kunnen doen is een bustocht naar een van de andere omliggende steden, een uitstapje maken op een scooter of net zijn alle met een gids door de stad heen toeren.

Bars

De gezellige bars zijn ook helemaal een goede afsluiter voor een mannenweekend Bratislava. Je kunt hier vanaf een uurtje of 8 terecht voor een heleboel gezelligheid. Na het avondeten dat je daar gemakkelijk met een hele groep kunt doen, kan je lekker een van de vele bars induiken waar drankjes uit verschillende delen van het land worden aangeboden. Sterke dranken, maar ook non-alcoholische dranken zijn hier te nuttigen.