BN ontwerp
Image default
Aanbiedingen

Wat is een closet vol met je favoriete kledingartikelen?

Veel vrouwen hebben een kledingkast met items die ze al vijf jaar niet meer gedragen hebben. Hierdoor verlies je snel het overzicht en wordt de kast rommelig. Hier is een oplossing voor, namelijk de wardrobe vol met je favoriete kleding. Ben je benieuwd wat dit inhoudt? Lees verder en kom erachter!

 

Wardrobe 

Een wardrobe is een selectie van je meest favoriete en essentiële kledingstukken die een seizoen meegaat. Officieel bestaat een dezewardrobe uit 37 items, die gedurende 3 maanden in je kast hangen. De uitdaging is om aan het begin van het seizoen te zorgen dat je collectie compleet is, zodat je tijdens het seizoen niet meer hoeft te shoppen. Hierdoor is de kans op miskopen kleiner en geef je minder geld uit aan kleding die je eigenlijk toch niet nodig hebt. Je hebt namelijk al bewust gekozen wat voor jou de belangrijkste stukken zijn. Op deze manier heb je dus 4 wardrobes in één jaar. Je zou het misschien niet denken, maar doordat de items zorgvuldig geselecteerd zijn en ze allemaal behoren tot je favorieten kun je de items op veel manieren combineren. Gemiddeld kun je zo’n 75 outfits samenstellen uit deze wardrobe.

 

Goede basis 

De wardrobe bestaat uit een paar goede basic Items, zoals een jeans, blazer, little black dress en een blouse. Deze items kan je met allerlei dingen combineren. Ga dus voor een paar goede basics en vul deze aan met een bijzondere blazer of een opvallende blouse. 

 

Ga voor kwaliteit

Het is misschien verleidelijk om goedkope kleding te kopen. Dan kun je lekker veel tegelijk kopen, en regelmatig kleding inslaan. Daar is ook niets mis mee, maar je zou ook een basis van kwaliteit moeten hebben. Kwaliteitskleding gaat langer mee en bovendien kun je aan kleding vaak ook gewoon zien of het kwaliteit is of niet. En een hoop goedkope kleding die je bijna nooit draagt is ook nergens goed voor.

 

Scoor jouw nieuwe items bij Nummer Zestien 

Ben je op zoek naar goede basic items? Bij Nummer Zestien ben je aan het juiste adres voor stijlvolle kleding. Neem een kijkje op de website en ontdek het aanbod trendy dameskleding. Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice. 

 

https://www.nummerzestien.eu/