BN ontwerp
Image default
Woning en Tuin

Waterdamp haard voor cateringbedrijven

Als u een cateringbedrijf runt, zult u de voordelen van een waterdamphaard op prijs stellen. Deze haarden kunnen worden aangesloten op uw smart-home systeem, waardoor de ervaring gebruiksvriendelijker wordt. Zo kunt u zelfs onderweg genieten van de kalmerende dampen van een waterdamphaard. Er zijn twee hoofdtypen waterdamphaarden: traditioneel en 3D. Een waterdamphaard biedt dezelfde voordelen, maar is ook kosteneffectiever.

 

AFIREWATER van waterdamp openhaard inzethaarden

De AFIREWATER(r) lijn biedt een eigentijdse benadering van vuur. Deze 100% veilige en milieuvriendelijke openhaardcassettes zorgen voor een moderne, luxueuze ervaring zonder de risico’s van traditionele vuren. De vlammen in deze haarden zijn gemaakt van ultrafijne, koude damp en worden verlicht door rijen LED-lampjes. Omdat de vlammen koud zijn, zijn ze volkomen veilig in het gebruik en kunnen ze op elke kleur worden ingesteld.

AFIREWATER(r) Prestige openhaardcassettes met waterdamp hebben gepatenteerde kiemdodende UV-C-lampen die 99,9% van de ziekteverwekkers deactiveren en doden. De UV-lampen gaan één keer per dag aan en uit. U hoeft zich geen zorgen te maken over het schoonmaken of het aanpassen van de temperatuur, aangezien de dampen in het waterreservoir blijven.

De AFIREWATER(r) PRESTIGE lijn van waterdamp openhaardcassettes biedt geavanceerde technologieën, een schoon vuur, en een groot aantal andere voordelen. De Prestige-lijn gebruikt leidingwater in plaats van elektriciteit, en stoot vrijwel geen uitlaatgassen of vervuiling uit. Bovendien kunt u het toestel probleemloos installeren waar u maar wilt. De AFIREWATER(r) Prestige lijn biedt ook kleurveranderende vlameffecten. Meerdere toestellen kunnen op elkaar worden aangesloten voor een naadloos, ononderbroken vlammenpatroon.
AFIREWATER(r) lijn van 3D waterdamp haarden

Een van de vele kenmerken van de AFIREWATER(r) Prestige waterdamphaardcassette is de gepatenteerde kiemdodende UV-C-technologie. De UV-C lichttechnologie doodt en deactiveert 99,9% van de schadelijke ziekteverwekkers, waardoor het een veilige, milieuvriendelijke manier is om water en lucht te verwarmen. In tegenstelling tot conventionele haarden, zijn AFIREWATER waterdamp haarden volledig operationeel direct uit de doos en vereisen geen onderhoud of installatie.

AFIREWATER’s gepatenteerde koude-en-droge damp technologie produceert een indrukwekkend waterdamp vuur. Het slanke, moderne ontwerp kan overal worden geïnstalleerd en vereist geen bedrading of ventilatie. De AFIREWATER PRESTIGE inbouwhaard met waterdamp wordt op afstand bediend en vereist geen ontluchting. De AFIREWATER lijn van 3D waterdamp haarden voor de horeca biedt een verscheidenheid aan functies, en het AFIRE ™ merk biedt een ruime keuze aan modellen.

AFIREWATER(r) Prestige waterdamphaard inzethaarden kunnen worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening of met een Smartphone App. De gebruiker kan de haard ook bedienen met de aan/uit-knoppen op de bovenkant van de inzethaard. Ze kunnen ook worden gemonteerd in een muur, tafelblad of plank. De enige beperkingen zijn de verbeeldingskracht van de interieurontwerper of architect. Als u niet te veel tijd wilt besteden aan het schoonmaken van het toestel, kunt u altijd een AFIREWATER(r) Prestige waterdamphaard overwegen voor uw horecagelegenheid.
AFire AFire Original waterdamp haard

AFIREWATER(r) Prestige waterdamphaarden hebben ingebouwde kiemdodende UV-C lampen en zijn wereldwijd gepatenteerd. UV-C straling doodt of deactiveert 99,9% van de bacteriën en andere ziekteverwekkers in water. Deze lampen gaan slechts één keer per dag aan en uit. In tegenstelling tot vuur komen de UV-stralen niet in de lucht of in het menselijk lichaam.

AFIRE Originele waterdamphaard voor horeca biedt geen gevaren of chemicaliën en kan op elke plaats worden geïnstalleerd. De waterdamp van deze haard wordt geproduceerd door ultrafijne droge rook. Een 3D-haard biedt geen gevaren voor de mensen eromheen en is ideaal voor restaurants en hotels. Waterdamp haarden zijn een geweldige manier om de sfeer in een kamer, bar of restaurant te verbeteren.

AFIREWATER(r) originele waterdamp haard is ontworpen met innovatieve technologie en een vernieuwend ontwerp. Het kenmerkt dubbele luchtdampstroom, regelbare vlamsnelheid, en regelbare kleuren. Deze waterdamp haarden komen gebruiksklaar en zijn gemakkelijk te installeren. Als u niet handig bent, kan een deskundige u helpen ze te installeren. AFIRE Original waterdamp open haard voor catering zal het hele proces een fluitje van een cent maken.