BN ontwerp
Image default
Aanbiedingen

Welke spullen verliezen mensen het meeste tijdens een verhuizing?

Verhuizen is geen bezigheid die je vaak doet. Een verhuizing is een grote onderneming en er worden vaak fouten gemaakt. Er raakt vaak het een en andere kwijt, maar wat raak je het meeste kwijt en hoe kun je het voorkomen?

Een verhuizing regelen

Bij een verhuizing komt veel geregel kijken. Je moet overal aan denken. Van het regelen hoe je gaat verhuizen tot alle adreswijzigingen die gedaan moeten worden. Het is slim om dit ruim vooraf te regelen. Zo heb je tijd genoeg om alles om te zetten en kom je niet zonder internet of tv te zitten.

Zorg ook dat je op tijd regelt hoe je gaat verhuizen. Kies je voor een verhuisbedrijf of ga je het zelf doen met hulp van familie en vrienden? In beide gevallen is het belangrijk om te weten hoeveel je te verhuizen hebt.

Als je te veel spullen hebt kun je de hulp van boxss inroepen als je extra opslagruimte nodig hebt. Deze kun je ook ruim van tevoren regelen. Ze plaatsen de opslag box waar je hem nodig hebt en krijgt 2 uur om hem in te laden. Klaar? Dan komen ze hem weer ophalen en wordt hij opgeslagen in een beveiligde en verwarmde opslag unit.

Je inboedel inpakken

Begin op tijd met het uitzoeken en inpakken van je inboedel. Zorg ervoor dat je alles met een systeem inpakt. Glazen bij glazen en kantoorspullen bij kantoorspullen. Schrijf op de dozen wat je erin hebt gedaan. Zo hou je het overzichtelijk en weet je precies welke doos waarheen moet in je nieuwe woning.

Als je gaat verhuizen is dit misschien omdat je gaat samenwonen of moet je noodgedwongen kleiner gaan wonen. Er zijn nabij Den Bosch keuzes voor opslagruimte genoeg. Kies ervoor om je spullen op te slaan als je bijvoorbeeld gaat samenwonen. Zo heb je altijd nog iets om op terug te vallen.

Spullen verliezen

Toch gebeurt het nog vaak dat mensen spullen kwijtraken of verliezen tijdens het verhuizen. Vaak gaat dit om waardevolle spullen als je paspoort, rijbewijs of autopapieren. Het zijn vaak documenten die ergens in een doos belanden als opvulling en pas als laatste tevoorschijn komen.

Iets wat ook vaak kwijt raakt en toch heel belangrijk is, is het koffiezetapparaat. Na een ochtend dozen tillen heeft iedereen een kop koffie meer dan verdiend. Dan alleen nog erachter zien te komen in welke doos het koffiezetapparaat is ingepakt en waar de kopjes zijn gebleven.

Een noodkoffer en doos

Verhuizen is hoe dan ook vaak een chaotische bedoening. Zeker de eerste nacht in je nieuwe woning zal je zeker nog veel kwijt zijn en niet alles uitgepakt hebben. Het is slim om een noodkoffer in te pakken. Pak hier in je pyjama, een set ondergoed en kleding voor de dag erna. Vergeet ook je tandenborstel, medicatie en verzorgingsproducten niet.

Een soortgelijke doos is ook slim om in te pakken. Doe hier in de kopjes en het koffiezetapparaat. Vergeet ook bestek niet en eventueel andere belangrijke spullen en documenten die je snel nodig gaat hebben.