BN ontwerp
Image default
Bedrijven

Beursstand huren bij Isyfair.nl

Voor deelname aan een vakbeurs heb je als bedrijf een beursstand nodig. Bedrijven die van plan zijn om met grote regelmaat met dezelfde stand naar een beurs te gaan kunnen zelf een beursstand ontwerpen. Maar als je nog niet weet of een beursbezoek voor jouw bedrijf wel de moeite waard is kun je de eerste keren beter een beursstand huren. Over het ontwerp van de beursstand hoef je je geen zorgen te maken. Dat wordt helemaal verzorgd door Isyfair. Dat is een specialist in standbouw, die je alle werkzaamheden uit handen neemt. De stand wordt volledig voor jouw bedrijf op maat gemaakt.

Honderden voorbeelden

Op Isyfair.nl kun je uit de honderden stands die het bedrijf al heeft gebouwd een keus maken. Van elke stand is een afbeelding te zien, en ook de afmetingen worden bij elk ontwerp getoond. Als je bedrijf een keus heeft gemaakt voor welke beursstand huren wordt gekozen, zal het betreffende ontwerp volledig voor jouw bedrijf op maat worden gemaakt. Dat kan door middel van graphics, die je zelf kunt aanleveren. Het prettige is, dat Isyfair.nl deze graphics na afloop van de vakbeurs bewaart, zodat ze opnieuw kunnen worden gebruikt als je nogmaals een beursstand huren wilt.

Compleet ingerichte beursstand

Een beursstand huren betekent dat je een compleet ingerichte plek op de beursvloer krijgt. Dat betekent dat bij isyfair.nl de constructie voor de stand wordt gemaakt en wordt voorzien van graphics en prints. Op de beursvloer wordt de stand ingericht met verlichting, vloerbedekking en meubilair. Als dat gewenst is bij de beursstand huren worden er monitoren of led-walls geïnstalleerd. Bij een beursstand huren hoef je je niet druk te maken over het op- en afbouwen. Isyfair.nl zorgt ervoor dat je beursstand volgens de afspraken wordt opgeleverd ruim voor de opening van de beurs.