BN ontwerp
Image default
Particuliere dienstverlening

Dé specialist voor een aangepaste auto

Zoekt u een specialist om uw auto door aan te laten passen? Anders Autotechniek in Den Haag is dé specialist voor een aangepaste auto. Wat uw wens ook is, de monteurs van deze garage kunnen uw auto aanpassen naar uw situatie. Veiligheid en comfort staan bovenaan voor uw aangepaste auto. Of u nu een rijschool bent op zoek naar een dubbele bediening of wanneer u een handicap heeft waardoor een reguliere auto niet geschikt is voor u, Anders Autotechniek past het aan voor u.

Voor uw rijschool

Wilt u uw auto gebruiken om rijlessen in te geven? Dan heeft u een dubbele bediening nodig. Dit gebeurt via de Veigel techniek. Met deze inbouwtoepassing in uw auto waarborgt u de veiligheid op de weg. Met deze omgebouwde auto kan de leraar ingrijpen wanneer dat nodig is. U heeft geen tweede stuur, maar door de extra set pedalen remt u of geeft u gas bij wanneer dat nodig is. De autoaanpassingen van Anders Autotechnieken zijn RDW erkend wen betrouwbaar. Dubbele bediening monteren is een veelgevraagde klus voor de monteurs van Anders Autotechniek, waardoor deze vlot wordt uitgevoerd met feilloos resultaat. Wat aanpassingen betreft kunt u denken aan een gaspedaal aan de linkerkant, handbediening die de bedrijfsrem en segmentgas met de hand bedienbaar maken en een extra knop op het stuur voor de leraar.

Andere aanpassingen

Anders Autotechniek is er niet alleen voor rijscholen. Ook wanneer u een lichamelijke beperking heeft bent u bij deze monteurs in goede handen. Zij zorgen dat u uw rolstoel overal mee naartoe kunt nemen en dat u comfortabel en veilig de auto kan betreden. Door aangepaste autostoelen of rolstoelliften maken de monteurs dit mogelijk. Met een aangepaste auto kunt u door middel van handbediening u gasgeven en remmen, ook wanneer u minder mobiel bent uw benen. De auto wordt zo aangepast dat u op een veilige en comfortabele manier zelfstandig auto kunt rijden, ook wanneer u gehandicapt bent.