BN ontwerp
Image default
Particuliere dienstverlening

Een meubelspuiterij met gediplomeerde vakmensen

Wilt u de meubels van uw woning een andere look geven of wilt u de uitstraling op kantoor een upgrade geven? Bij onze meubelspuiterij zorgen we ervoor dat alle meubels er strak uitzien en dat u voor een aantrekkelijke prijs een geheel nieuwe uitstraling krijgt door gebruik te maken van producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben passie voor het vak en voeren iedere opdracht dan ook met veel plezier uit. Daarbij komt ook dat u tot wel vijf jaar garantie heeft. U kunt bij ons ook terecht voor een bedrijfsrenovatie of het renoveren van uw keuken.

Diverse mogelijkheden bij een meubelspuiterij

Bent u op zoek naar een professionele meubelspuiterij in de buurt van Rotterdam? Bij Technicolor Car Care staan we graag voor u klaar. Als gediplomeerde meubelmaker hebben wij door de jaren heen veel ervaring en expertise opgedaan, waarmee wij u zo optimaal mogelijk kunnen helpen. Hierbij staat onze service voorop en zorgen wij bij iedere opdracht dat u als klant tevreden bent.

Andere services zoals auto detailing van deze specialist

Bent u geïnteresseerd in meerdere renovatie projecten, bijvoorbeeld ook een nieuwe kleur op uw auto? Deze specialist is namelijk ook een expert in diverse werkzaamheden omtrent uw auto. Dit kan door de auto te detailen of wrappen om deze een optimale uitstraling te geven met een bijzondere kleur of een uniek effect. Auto detailing geeft u veel mogelijkheden voor scherpe prijzen, zeker wanneer u dit laat doen door deze specialist uit Rotterdam.  Hierbij staat de service voorop en zorgen hun specialisten bij elke opdracht dat u tevreden bent. Wilt u gebruikmaken van een van de diensten van deze specialist? Bekijk dan het aanbod online en neem contact met hen op voor een afspraak. Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer weten over de werkwijze van deze specialist? Ook dan kunt u zeker contact met hen opnemen.