BN ontwerp
Image default
Particuliere dienstverlening

Wil je leren om van jezelf te houden?

Ben jij erg hard voor jezelf en heb je het gevoel dat je jezelf uit het oog verliest? Dan kan het zo zijn dat je niet zo goed voor jezelf zorgt en niet zoveel van jezelf houdt. Gelukkig is er een manier om dit te veranderen en je beter te voelen. Met een cursus zelfliefde van Spirit Coaching kun je leren om van jezelf te houden. Na deze ‘Transformatie training liefde’ zal je jezelf meer liefde geven, waardoor je ook meer zelfvertrouwen krijgt. In deze cursus zullen diverse onderdelen van zelfliefde behandeld worden in drie powertrainingen die heten: ‘Heel je Hart’, ‘Jij bent Liefde’ en ‘Vergroot je wereld’. De cursus is online te volgen, zodat jij aan jezelf kunt werken vanaf een voor jou veilige plek.

Gelukkiger worden in je leven

Als jij gelukkiger wilt worden in je leven, is leren om van jezelf te houden een belangrijke stap. Naast de training over zelfliefde, kun je bij Spirit Coaching ook aan de slag met een cursus waarin je leert gelukkiger te leven. In deze cursus, maar ook in het e-book dat de coach achter dit bedrijf geschreven heeft, krijg je diverse tips om het gevoel van geluk in je leven te versterken. In dit werkboek over loslaten, zelfrespect en zelfliefde, vind je onder andere de volgende tips:

  • Wees trots op jezelf;
  • Focus op wat goed is in plaats van op wat niet deugt;
  • Weest dankbaar met wat je hebt;
  • Stop met klagen.

Maar er staat nog veel meer in, zoals inspiratie aan de hand van voorbeelden uit het eigen leven van de coach.

Start met je zelfontwikkeling

Wil jij leren om van jezelf te houden, maar lukt dat je niet alleen? Dan staat deze coach voor je klaar om jou hiermee te helpen. Koop het e-book of doe mee aan een van haar trainingen. Je kunt ook contact met haar opnemen via de contactgegevens op haar website.