BN ontwerp
Image default
Particuliere dienstverlening

Heeft u een nieuwe stuurkolom voor uw Fiat Punto nodig? Bezoek dan dit gespecialiseerde bedrijf

Is de stuurkolom van uw Fiat Punto of een andere auto kapot, en zoekt u een nieuwe? Dan kunnen de ervaren medewerkers van Hans de Haas Auto-onderdelen uit Oirschot u zonder twijfel helpen. Indien mogelijk repareren zij de stuurkolom graag voor u. Als een reparatie niet meer mogelijk is, heeft u de keuze uit een splinternieuwe of een gereviseerde stuurkolom voor uw Fiat Punto. Alle revisies worden zorgvuldig uitgevoerd in de eigen werkplaats van dit bedrijf. Met de hulp van deze uiterst vakkundige monteurs werkt uw auto binnen de kortste keren weer naar behoren. U kunt er niet alleen terecht voor een stuurkolom voor een Fiat Punto, maar ook voor stuurkolommen en andere onderdelen voor vrijwel alle automerken.

Ook als uw airco niet meer werkt, rekent u op deze specialist

Van oorsprong is dit bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van Opel-onderdelen. Ook vandaag de dag verkoopt Hans de Haas Auto-onderdelen nog vele onderdelen voor auto’s van dit populaire automerk. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe aircopomp voor uw Opel nodig omdat uw airco enkel nog warme lucht verspreidt? Dan vindt u het benodigde onderdeel gegarandeerd bij dit bedrijf. Met een nieuwe of gereviseerde aircopomp voor uw Opel of andere auto, geniet u snel weer van een verfrissende luchtstroom tijdens het rijden op warme zomerdagen.

Stel uw vragen direct telefonisch of via e-mail

Bent u op zoek naar een nieuwe stuurkolom voor uw Fiat Punto, een aircopomp voor uw Opel of een onderdeel voor een auto van een ander merk? Bij Hans de Haas Auto-onderdelen vindt u zowel nieuwe alsook vakkundig gereviseerde onderdelen voor vrijwel alle automerken. Indien mogelijk voeren de vakmensen van dit bedrijf tevens reparaties aan onderdelen uit. Wanneer u vragen heeft, stelt u ze gerust via de website van deze specialist. Zij zorgen er met plezier voor dat u snel weer veilig en koel de weg op gaat.