BN ontwerp
Image default
Particuliere dienstverlening

Ga voor een goede bandenservice naar dit autobedrijf in Zwanenburg

Banden bij de meeste personenauto’s slijten op de aangedreven as sneller, waardoor banden nooit gelijkmatig slijten. Dit voorkomt u door de banden met het meeste profiel achter te plaatsen. Deze bandenwissel laat u over aan de medewerkers van DJ Auto’s & Scooters, hét autobedrijf in Zwanenburg. Op de werkplaats bekijkt een van de experts de banden van uw auto, waarna de banden worden verwisseld. Hiermee wordt uw veiligheid op de weg verhoogd én heeft u een betere wegligging. Bovendien balanceren wij na elke wissel uw banden. Zo rijdt u met maximaal comfort over de weg. We nodigen u graag uit voor een kopje koffie!

Wielen balanceren en winterbanden behoren ook tot de bandenservice

Als u merkt dat uw stuur trilt tijdens het rijden, zijn uw wielen niet goed uitgebalanceerd. Wanneer u de wielen van uw auto laat uitbalanceren, zijn deze over de hele omtrek even zwaar. Zo trilt of schudt uw auto niet meer bij een bepaalde snelheid en wordt de ophanging niet onnodig belast. Houdt er ook rekening mee dat als het winter wordt, winterbanden onmisbaar worden. Uit de ANWB-winterbandentest is gebleken dat de winterbanden een stuk beter zijn dan vierseizoenenbanden. Gaat u op wintersport? Dan is het zeker aan te raden om winterbanden onder uw auto te laten plaatsen. Ook hiervoor kunt u terecht bij het autobedrijf in Zwanenburg, DJ Auto’s & Scooters.

Maak een afspraak en profiteer van een goede bandenservice

Zijn uw banden toe aan vervanging of wilt u uw banden laten verwisselen, zodat uw auto weer fijn over de weg rijdt? Maak dan een afspraak bij dit autobedrijf in Zwanenburg. Van maandag tot en met zaterdag bent u welkom bij DJ Auto’s & Scooters. Zoals de naam al zegt, bent u ook met uw scooter welkom voor onderhoud en kleine reparaties. En bent u toe aan een nieuw voertuig? Bekijk dan de occasions en nieuwe of tweedehands scooters.