BN ontwerp
Image default
Eten en drinken

Pootaardappelen voor liefhebbers

Houdt u ook zoveel van aardappelen? Dat is niet zo gek want dit voedsel wordt namelijk in het hele land dagelijks gegeten. De aardappel wordt dan ook veelvuldig in de meest populaire gerechten verwerkt, zoals in overheerlijke frieten. Nederlanders zijn echte aardappeleters, dat is wel duidelijk. Een voedingsmiddel dat een zo prominente rol inneemt in het dieet van veel verschillende mensen, hoort dan ook van de best mogelijke kwaliteit te zijn. Doe het kopen van pootaardappelen daarom altijd uw pootaardappelen bij een aanbieder of groenteboer die er verstand van heeft. Denk bijvoorbeeld aan een mooi bedrijf als Quik Pootaardappelen uit Ammerzoden.

Een gespecialiseerde groothandel voor pootaardappelen

Quik Pootaardappelen is een gespecialiseerde groothandel waar pootaardappelen kopen altijd mogelijk is. De specialisten hebben namelijk een zeer breed assortiment dat in verschillende soorten en maten verkoopt. Zo bestaat het aanbod uit verschillende rassen. Welke pootaardappelen u het beste kunt kopen, is afhankelijk van uw eigen voorkeur. U heeft de volgende opties:

–          Vroege rassen

–          Middelvroege rassen

–          Late rassen

–          Biologische rassen

Dit zijn rassen van pootaardappelen. Dat wil zeggen dat de informatie in de naam aangeeft wanneer u ze het beste kunt poten. Bij vroege rassen is het verstandig om dit rond maart al te doen. Bij de late rassen doet u het in april of mei. Daarnaast kunt ook nog aangeven welke omvang u wilt dat de pootaardappelen die u gaat kopen, moeten zijn. 

Gratis afhalen of gemakkelijk bestellen

U koopt de pootaardappelen van de specialisten in de webshop óf u haalt deze af. Het grote voordeel van afhalen is dat u dit helemaal gratis kunt doen. De bezorgservice scheelt u anderzijds tijd. Uiteraard staat Quik Pootaardappelen uit Ammerzoden voor u klaar om u te helpen als u bijvoorbeeld behoefte heeft aan meer informatie. Ze vertellen u bijvoorbeeld hoe ziekteresistent iedere aardappeltype is. Zo maakt u altijd een geïnformeerde keuze.