BN ontwerp
Image default
Eten en drinken

Voordelen van een pizzaoven

Voordelen van een pizzaoven

Kies voor de Beste Pizzaoven als je lekker in je vrije tijd een heerlijke pizza wil maken. Het is een activiteit die je met je gezin, maar ook met je vrienden kan doen. Daarnaast is het ook nog eens veel lekkerder als een diepvries pizza uit de oven. Tevens vinden de meeste mensen het ook nog eens veel lekkerder als een pizza van de pizzeria. Dit komt omdat je hem thuis op hout kunt stoken. Het hout geeft een rokerige smaak, maar je kunt ook nog eens afwisselen met verschillende soorten hout. Tevens zijn ze vaak snel op temperatuur. Je hebt dan maar 1-5 minuten nodig om de pizza perfect gaar te krijgen.

Daarnaast geven ze niet veel rook, waardoor ook buren hier geen last van hebben. Qua gebruik is het momenteel ook nog eens goedkoper. Je gebruikt weinig hout en stroom kost toch al snel heel wat meer. Daarnaast kun je hem met een knop meteen uitzetten. En ook het poetsen gaat een stuk gemakkelijker. De luxere modellen heb je zelfs geen aanmaakblokjes bij nodig. Het is dus nog eenvoudiger als BBQen. In de zomer houd je zo ook de warmte buiten, wat natuurlijk ook weer scheelt in de binnentemperatuur.

Zelf een pizza maken

Bij 5top hebben wij ook nagedacht over wat je anders zou kunnen maken aan een pizza. Zelf een pizza maken in een pizza oven geeft je volledige controle over de ingrediënten. Zo zou je in plaats van een tomatensaus ook een keer kunnen kiezen voor carbonara op de bodem. Ook kun je lekker groenten zoals asperges ook op de pizza leggen. Dit smaakt heerlijk en er zijn maar weinig plekken waar je zo’n pizza kan halen. Als vrienden of familie op bezoek zijn staat niet alleen het eten snel op tafel, maar heb je ook nog eens een originele pizza.