BN ontwerp
Image default
Eten en drinken

Een restaurant vlak bij Kijkduin voor een onvergetelijke avond

Bent u op zoek naar een schitterende locatie voor een etentje in Den Haag? Dan is er een restaurant in de buurt van Kijkduin dat u niet mag missen. Dit restaurant is gevestigd in een oude boerderij die stamt uit de zeventiende eeuw. Deze stond toen op het landgoed van baronesse Van Der Mijle en Jakob Cats. Vandaag de dag heeft Taverne Meer & Bosch zich hier gevestigd, maar veel van de eeuwenoude kenmerken zijn bewaard gebleven. U kunt in het restaurant lekker uit eten, maar er zijn ook authentieke zalen die u kunt huren voor een besloten feestje. En terwijl u in dit restaurant bent, lijkt het of de drukte van Kijkduin en Den Haag even helemaal niet bestaan.

Eten tussen de bomen

De boerderij bevindt zich in een park en in dat park staan eeuwenoude bomen. Dat zorgt voor een hele bijzondere sfeer die u het beste proeft als u een tafel op het buitenterras reserveert. U kunt ook plaatsnemen in de schitterende Franse binnentuin of in het sfeervolle restaurant. Naast diners is de boerderij ook te reserveren voor trouwerijen, jubilea, verjaardagen, uitvaarten of andere besloten bijeenkomsten. In het restaurant vlak bij Kijkduin reserveert u een tafel voor een intiem diner, voor een high-tea, voor een buffet of een vaste kaart.

De beste ingrediënten

Wat u ook besluit te doen bij dit restaurant vlak bij Kijkduin, u weet dat u bij Taverne Meer & Bosch in Den Haag de beste gerechten voorgeschoteld krijgt. De ingrediënten worden indien mogelijk uit Nederland gehaald. De kaas komt bijvoorbeeld uit Ameland en de groenten van Westland. Vis komt zoveel mogelijk uit de Noordzee en wild vlees uit het binnenland. De kok maakt hier naar eigen zeggen boerse-, maar elegante gerechten van. En met een indrukwekkende wijnkaart vindt u daar het perfecte drankje bij.

https://www.meerenbosch.nl/