BN ontwerp
Image default
Bedrijven

Verkoop uw huis direct tegen een marktconform bod

Gemakkelijk en snel uw huis verkocht

Wilt u gaan verhuizen maar kijkt u erg op tegen alles wat er bij de verkoop van uw huis komt kijken, wij nemen al uw zorgen rondom de verkoop van uw huis uit handen. Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om volledig ontzorgt uw huis te verkopen. U kunt eenvoudig een bod aanvragen via de website wij nemen contact met u op en gaan direct met uw aanvraag aan de slag. We kunnen kosteloos een indicatief bod op afstand uitbrengen of komen eenmalig bij u langs voor een bezichtiging, op basis van de bezichtiging ontvangt u van ons een vrijblijvend en marktconform bod. U hoeft de woning niet verkoop klaar te maken, een huis is om in te leven en dat mag toch ook gezien worden.

Gegarandeerd bod

Doordat wij financieren uit eigen middelen zijn wij niet afhankelijk van voorbehoud op financiering, hierdoor is ons bod gegarandeerd en kan de verkoop direct in gang gezet worden. U kunt zelf de overdrachtsdatum bepalen indien gewenst kan de officiele overdracht al binnen een worden vastgelegd bij de notaris. Als u na de verkoop nog geen nieuwe woning heeft gevonden of de overdrachtsdatum laat nog even opzich wachten dan kunt u tot die tijd gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Hiermee voorkomen we dat u het risico op dubbele hypotheeklasten en hoeft u ook niet opzoek naar tijdelijke woonruimte of opslag voor uw spullen.

Voordelen van de verkoop aan Sons Real Esate.

  • Ontvang gratis een vrijblijvend bod

  • Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten

  • Voorkom dubbele hypotheeklasten

  • Direct verzekerd van verkoop

  • U hoeft uw woning niet verkoop klaar te maken

  • Kosteloos een volledig ontzorgt verkooptraject

Versneld verkoop traject mogelijk

Als er haast geboden is bij de verkoop kunnen we een versneld verkooptraject voor u faciliteren. Na uw aanvraag kunnen we direct bij langskomen voor een bezichtiging. We stellen een waardebepaling op en brengen direct een bod, indien u op ons aanbod in wenst te gaan kan de koopovereenkomst direct ondertekend worden. Als u uw hypotheekstukken heeft ontvangen kan nog diezelfde dag een afspraak worden ingepland bij de notaris voor de overdracht. Na de overdracht ontvangt u direct de netto koopsom. Direct een bod aanvragen?

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/