BN ontwerp
Image default
Eten en drinken

Verschillende curry gerechten van The India House Maastricht

Heb je nog nooit Indisch gegeten? Dan weet je niet wat je mist. Een van de meest geliefde gerechten uit de Indische keuken is curry, en laat The India House Maastricht daar nou net ontzetten veel keus in hebben. Van pittig tot zoet, je kunt het zo gek niet bedenken.

 

The India House Maastricht curry

Elke curry die The India House Maastricht bereid wordt geserveerd met overheerlijke pulao Basmati rijst. Deze rijst is iets anders dan je gewend hebt. Deze rijst geeft een lange, slanke vorm en is iets voller van smaak dan de witte rijst die iedereen The India House Maastricht heeft een breed aanbod aan verschillende curry gerechten. Of je nu houdt van mild, zoet of pittig gekruid.

 

Traditionele curry

Een traditionele curry wordt ook wel Balti Ghost genoemd en is mild van smaak. Dit wordt bereid met lamsvlees, de tandoori stukjes lamsvlees worden in een milde masala saus opgebakken. Om het gerecht op smaak te brengen worden speciale groene kruiden toegevoegd. Het gerecht dient met mes en vork gegeten te worden. Je kunt ervoor kiezen om extra rijst bij te bestellen, maar in principe zou je al goed vol zitten van het curry gerecht zonder enige extra toevoegingen.

 

Vlees of vegetarisch

Zoals je net al las zit er lamsvlees in het traditionele recept. Maar naast deze klassieke versie zijn er nog veel verschillende curry gerechten verkrijgbaar. Je kunt ook kiezen voor een curry met kippenvlees of helemaal zonder vlees. De vegetarische curry bevat vaak net iets meer groente.

https://restoranto.com/nl/eten-bestellen/the-india-house-maastricht/