BN ontwerp
Image default
Banen en opleidingen

Boekhouding vacatures

Hoofd boekhouding

Michael Page International Netherlands SA Flevoland 8211AR Lelystad Accounting / Finance

Ben jij opzoek naar een baan als stamhoofd administratie? Heeft de financiele administratie geen geheimen meer voor jou?
Ben je kordaat, een teamplayer en heb je affiniteit met consumer goods ( fmcg )?
Dan ben jij mogelijk de geschikte kandidaat

Bedrijfsomschrijving

De lichaam richt zich op verwerkt van consumer goods met veel passie voor hun producten. Er heerst een fijne en informele werksfeer. Er wordt met mekaar hard gewerkt om doelen te behalen door mekaar te bedienen en lust te hebben. De lichaam zit nu in een groeiene fase. Als hoofd boekhouding kom je terecht in een team van drie op finance. Je leveren leiding aan de medewerker boekhouding en ondersteunt en rapporteert aan de finance manager. Je speelt een belangrijke rol in het optimaliseren van de kwaliteit van het boekhoudproces. Equivalent het voeren van de grootboekadministratie en intercompany relaties ; het narekenen van facturen en een actief debiteurenbeleid ; de maandcijfers en het jaarwerk voortschuiven voor de directie en accountant ; het behandelen van de btw/ icp/ loonbelasting aangiftes en de cbs statistieken pensioenadministratie en controle van de salarisadministratie ; bijdragen met projecten te de afdelingen en overige compliance afdingen.

Profiel van kandidaat je tegoed een hbo certificaat in de bedrijfsadministratie of spd 1 en 2 ; je hebt goede kennen van excel en bij smaakwaarneming ervaring met juist grond ; je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie ; je bent nauwgezet, betrouwbaar en discreet ; je bent communicatief vaardig en vindt samenwerken beslissend

Aanbod
Marktconform salaris

https://www.vindazo.nl/keywords/boekhouding.html