BN ontwerp
Image default
Banen en opleidingen

Geodata Product Developer

Introductie

GIM is een geografische informatie-expert. We gebruiken ruimtelijke informatie om klanten te helpen betere beslissingen te nemen en efficiënter te werken. Het kan met zekerheid worden gezegd dat intelligente positioneringssoftware en geografische gegevensverwerking onze passie zijn. We zijn een groeiend bedrijf dat gelooft in een cultuur van zelfsturing en duurzaam ondernemen.

Om de groei van ons vlaggenschipproduct Belmap te versnellen, zijn we op zoek naar productontwikkelaars van Geodata.

Belmap is een digitaal product dat alle Belgische adressen en gebouwen bevat, meerdere gekoppelde gegevensattributen heeft en de kenmerken en activiteiten van een bepaalde locatie beschrijft. Via Belmap kunnen retailers bijvoorbeeld weten waar hun klanten wonen, werken en winkelen. Nutsbedrijven kunnen hun netwerkplanning, -ontwerp, -implementatie en -werking optimaliseren, terwijl distributiebedrijven hun adresbeheer en logistiek kunnen optimaliseren. Daarom kan Belmap betere beslissingen nemen op basis van duidelijke locatie-inzichten. Het doel is om het product te ontwikkelen tot een complete en zeer gedetailleerde digitale tweeling.

Jouw verantwoordelijkheden

Als productontwikkelaar kom je terecht in het team dat het GIM-kernproduct Belmap ontwikkelt en onderhoudt, waar je bijdraagt ​​tot de verrijking van het product.

U kunt vertrouwen op gedegen technische kennis (SQL, Python, Java, database en magazijn, API en webservices) om andere modules te ontwikkelen en de continue verbetering en betrouwbaarheid van het product te bewaken.

Door te focussen op kwaliteit, kunt u betrouwbare code schrijven en opnemen, maar tegelijkertijd draagt ​​het ook bij aan het automatische proces van kwaliteitscontroles om mogelijke fouten te verminderen.

Als databasebeheerder bewaak en voer je de dagelijkse activiteiten rond de Belmap-database uit, en werk je nauw samen met databasearchitecten om aanbevelingen te doen en database-verbeteringen door te voeren. Dankzij uw inspanningen kunnen we Belmap rijker maken en de bedrijfstijd verkorten.

Je werkt nauw samen met de productmanagers van Belmap, zodat je het juiste advies krijgt om de geïmplementeerde roadmap in de gaten te houden. Dit geeft u de mogelijkheid om een ​​projectmanagementbenadering te volgen en het plan, de timing en de reikwijdte van het nieuwe roadmap-project te waarborgen dat het team belooft. Prioritering en het vermogen om kleine projectteams te managen zijn de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om in deze functie te slagen.

Als toegewijde ontwikkelaar en projectmanager van ons productteam kunt u ook de kennis van collega’s verrijken door knowhow te delen en technische vragen te beantwoorden die zich kunnen voordoen. Jouw coaching mentaliteit zorgt ervoor dat je een laagdrempelige teamspeler bent die andere energieke collega’s kan ondersteunen en inspireren.

Ons aanbod

Bij GIM zijn we ervan overtuigd dat onze medewerkers het verschil zullen maken en bereiken we dit doel door middel van een zelforganiserende cultuur. We bieden uitdagende functies in een dynamische en innovatieve organisatie met eersteklas arbeidsomstandigheden, uitstekende ontwikkelings- en carrièremogelijkheden en concurrerende compensatiepakketten met secundaire arbeidsvoorwaarden.

https://www.vindazo.be/vacatures/product-designer.html