BN ontwerp
Image default
Banen en opleidingen

Hoe u uw eerste baan zoekt

vacatures

Tijdens je studie aan de universiteit moet je zo vroeg mogelijk beginnen met werken. Als je tegen de tijd dat je aan de universiteit afstudeert, ervaring hebt in je specialiteit, zelfs als stagiair, waarvoor je niet werd betaald, dan is dat heel goed.
Bij het zoeken moet u zoveel mogelijk van uw kennissen, vrienden, ouders, kennissen belasten. Uit de serie “vertel me, raad me aan voor een vacature”. Ouders schamen zich om geld te vragen, maar om naar werk te vragen, schamen zich niet. In de eerste plaats is het vaak erg moeilijk om een ​​baan te vinden. En als alles gelijk blijft, kies dan, als je geen ervaring hebt, degenen die worden aanbevolen door mensen die door HR worden vertrouwd.
Je moet zoveel mogelijk proberen om in die bedrijven te verschijnen die mogelijk interessant voor je zijn – via universitaire docenten, stages, enzovoort.
Kies bovendien bedrijven niet op merk, maar op bedrijven waar u wordt opgevoed. Ga naar interviews, neem een ​​kijkje – dit is erg belangrijk. In een groot merkbedrijf kun je jarenlang papieren doorlopen, en in een gemiddeld bedrijf kun je een goede mentor krijgen die je veel zal leren, en je carrière zal heel snel gaan. Het is erg belangrijk om mensen te kiezen die je gaan coachen. Succes!

https://www.vindazo.be