BN ontwerp
Image default
Banen en opleidingen

Hoe kan Neuro Linguïstisch Programmeren bij het werken op afstand helpen?

Als je manager bent of een andere leidinggevende functie hebt, zal het de afgelopen tijd behoorlijk lastig zijn geweest om invulling te geven aan al je taken. Het aansturen van je team van afstand, wat je tijdens de covid-19 crisis grotendeels van afstand moest plaatsvinden, zal zonder al te veel face-to-face communicatie aanzienlijk lastiger zijn geweest. Neuro Linguïstisch Programmeren kan hier echter bij helpen. Je kunt op verschillende plekken opleidingen volgen om deze technieken te kunnen toepassen. Een ervaren en erkend opleidingsinstituut vind je in RaVisie.

Hoe kan Neuro Linguïstisch Programmeren bij managementtaken helpen?

Neuro Linguïstisch Programmeren, ook wel NLP genoemd, is een methodiek die de communicatie met jezelf, maar ook met anderen kan verbeteren. NLP gebruikt onder andere het metamodel, een model waarmee het mogelijk wordt tot de exacte bedoeling van je gesprekspartner te komen. Je gebruikt hierbij vooral veel ‘hoe’ vragen. De antwoorden op dergelijker vragen geven de gedachten van de ander goed weer. Ook leert NLP je andere manieren om vragen te stellen waardoor mensen meer gaan vertellen. Door vrijuit te spreken verloopt het gesprek een stuk efficiënter.

Opleiding tot NLP Practitioner

Ook kan NLP je helpen bij het geven van complimenten op afstand die door de ontvanger ook echt ‘gevoeld’ kunnen worden. Iets wat aan de taken van een leidinggevende niet mag ontbreken. Wil jij graag beter mensen kunnen aansturen van afstand, hen beter kunnen coachen en jullie communicatie naar een hoger niveau tillen? Organisatieadviesbureau RaVisie leidt je op tot NLP Practitioner. Na de opleiding beschik je over de kennis en technieken om gewenste veranderingen in gang te zetten.

Opleidingen en opfriscursussen

Bij dit organisatieadviesbureau kun je overigens niet alleen de opleiding tot NLP Practitioner, maar ook dit tot NLP Master Practitioner volgen. Na de opleiding is het van belang het geleerde zoveel mogelijk in de praktijk te brengen. Om goed met de geleerde kennis en technieken te oefenen, worden er ook regelmatig opfrisdagen georganiseerd.

https://ravisie.nl/