BN ontwerp
Image default
Eten en drinken

Gebak versturen per post

Brievenbusbanket.nl

Gebak per post?

Bij brievenbusbanket.nl hebben we plaatgebak ontworpen dat in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd wordt. Het voordeel hiervan is dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven voor de levering.

Verschillende soorten

Wij hebben zorgvuldig vier verschillende soorten ambachtelijk gebak ontworpen, het verschillende soorten brievenbustaart zijn als volgt;

  • Haagsche Hopjes Banket
  • Kaneel Banket
  • Chocolade Banket
  • Walnoot Sinaasappel Banket

Als u geen keuze kunt maken uit een soort ambachtelijk gebak kunt u kiezen uit een combinatie box, zo kunt u meerdere soorten gebak bestellen in een doosje dat door de brievenbus past. Wilt u een keuze maken tussen alle soorten en maten gebak? Klik dan hier.

Thuiswerken

Een groot deel van Nederland werkt momenteel thuis, waar uw personeel of collega’s normaal in de bedrijfskantine samen een gebakje aten en sociaal contact hadden is dit nu helaas weggevallen.

Wij van brievenbusbanket.nl hebben een perfecte oplossing waardoor u uw personeel of collega’s een hart onder riem kan steken en u kan laten weten dat er nog steeds aan hen gedacht wordt. Verstuur een brievenbustaart naar uw personeel of collega’s met een inspirerende boodschap erbij en u ziet het moraal direct weer omhoog gaan.

Ook kunt u contact met ons opnemen om grotere zakelijke mogelijkheden te bespreken. U kunt bijvoorbeeld een eigen logo of eigen huisstijl ansichtkaarten toevoegen aan de bestelling, wij denken graag met u mee.

https://www.brievenbusbanket.nl/