BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Gebruik Instagram zakelijk

Heb je een Instagram profiel met een aantal foto’s erop? Dan wil je vast wel ook wat interactie. Meer volgers en meer Likes op je Instagram profiel is niet alleen heel leuk maar kan ook erg nuttig zijn. Zeker wanneer je de pagina professioneel inzet. Ben je model, fotograaf, bodybuilder of ondernemer dan kan Instagram een taak van je overnemen en dat is meer bekendheid genereren. Naast de bekendheid kun je ook meer sales gaan maken omdat je producten vaker gezien worden.

Volgers en Likes

Volgers en Likes op Instagram zijn belangrijk. Ze bepalen je populariteit en zorgen er ook voor of je post vaker gezien worden. Meer volgers en Likes betekent dat je posts populair zijn en daarom eerder naar voren worden geschoven. Het effect is dat je ook meer Likes op je nieuwe posts kunt ontvangen. Op Instagram worden miljarden posts per dag online gebracht. Wanneer je zoekt op een hashtag zou het aanbod immens groot zijn. Instagram filtert daarom de minst populaire profielen er tussenuit en toont alleen de meest interessante accounts. Heb je dus op je eigen profiel weinig volgers en Likes dan worden je bericht minder vaak getoond.

Hoe kom je aan meer Likes en volgers

Aan meer Likes en volgers komen is niet altijd even makkelijk. Om te beginnen moet je jezelf onderscheiden van de rest . Maak het volgen van jouw Instagram profiel zinvol. Gebruik bij elke foto die je upload meerdere relevante hashtags. Een hashtag is een zoekwoord welke mensen invullen om een afbeelding te vinden. Heb je een foto van een ketting in je bericht staan dan kun je de volgende hashtags gebruiken: #necklace of #ketting. Beschrijf ook de materialen om aan extra hashtags te komen zoals: #goud #zilver #parel. Combineren is vaak ook een goed idee. Denk aan #goudenketting #zilverenketting #parelketting.

Likes en Volgers kopen

Zonder veel inspanning kun je ook Likes en volgers kopen voor Instagram. Er zijn webshops waar je tegen een schappelijke prijs volgers en Likes kunt kopen. De levering is snel waardoor je ook snel aan de slag kunt. Geen tijd om tijd te verspillen? Dan is het kopen van volgers of Likes erg zinvol.

Marketing budget

Veel ondernemers hebben geen flauw idee wat Instagram voor hun business kan betekenen. Met Instagram kun je opereren op Nederlandse bodem maar ook op Internationaal niveau. Voor een paar tientjes kun je een Instagram profiel tot leven blazen waardoor je klanten direct vertrouwen krijgen in je product. Bovendien trek je veel nieuwe klanten aan en is de investering echt een lachertje.