BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Hulp bij het kopen van de juiste tablet houders?

Je hebt een nieuwe tablethouder nodig voor uw bedrijf maar waar moet je beginnen? Er zijn zo veel verschillende soorten tablethouders dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe weet je welke tablethouder jij nodig hebt voor je volgende project? Wat zijn de voor- en nadelen van bepaalde soorten houder? Lees snel verder, dan weet je binnen no time welke je moet hebben.

Begin bij het begin: De basic tablethouder zoals we die allemaal kennen

Laten we beginnen bij het begin, bij de standaard beschermende houder die we ook wel de beschermhoes of tablet case noemen. De functie van deze hoes is het beschermen tegen krassen, vallen en stoten. Aanvullend zijn er ook beschermingshoezen verkrijgbaar die waterdicht zijn. Dit kan enigszins waterdicht (spatwaterdicht) of volledig beschermd tegen langdurig onderdompelen. Voor dagelijks huis tuin en keuken gebruik is de eerste categorie geschikt maar als je op de bouw werkt of thuis veel in de weer bent met stof of zand is een water- of stofdichte beschermings case noodzakelijk. 

Voor de sales en advies professional: Volledig draaibare tafelstandaards

Tijdens verkoopgesprekken en adviezen worden tablets vaak gebruikt om ondersteunende informatie te delen via het scherm van een tablet. Of het hier nou gaat om verkoopcijfers, features van een bepaald product of de omzet voorspelling voor de komende periode, een tafelhouder zorgt ervoor dat je ten alle tijden beide handen vrij hebt. Zo hoef je niet op ongemakkelijk wijze het hele gesprek de tablet vast te houden terwijl je jouw gesprekspartner probeert te overtuigen om je nieuwste product af te nemen. Afhankelijk van het model en de uitvoering zijn tafelhouders in meer of meerdere mate draaibaar. Daarmee bedoelen we dat de geplaatste tablet om zijn as kan draaien. In de meeste gevallen is dit horizontaal maar soms ook verticaal en zelfs diagonaal (4D).

Voor de beurs organisator en ondernemers in de zorg sector

Vloerstandaards zijn een zeer effectieve manier om de aandacht met een tablet te trekken. Door de tablet op de standaard op een opvallende plek te plaatsen kan je de aandacht van het publiek trekken en zelfs de interactie met ze aangaan. Laat ze bijvoorbeeld een enquete invullen in ruil voor een gratis product of informeer je doelgroep over nieuwe producten en diensten. Naast commerciele doeleinden zijn vloerhouders goed inzetbaar in zorg praktijkenzoals tandartsen, fysiotherapeuten en schoonheidsklinieken. Zo kan de tablet in de wachtkamer geplaatst worden met daarop een aanmeld systeem voor patienten waardoor de baliemedewerker zich kan concentreren op andere zaken. 

Voor de installateur en home technologie liefhebber

Wandhouders zorgen ervoor dat een tablet op vrijwel elke mogelijke wand geplaatst kan worden. Door het gebruik van een wandhouder kan je de tablet op subtiele wijze installeren in woningen, bedrijfspanden of elk ander soort gebouw. Anti diefstal features op de houder zorgen ervoor dat je de tablet zonder zorgen kan achterlaten. Reken maar eens uit wat een nieuwe tablet kost tegenover een anti diefstal wandhouder. Die investering verdien je al terug als de wandhouder slechts één keer voorkomt dat de tablet weg is.