BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Salarissoftware van hoge kwaliteit

De salarisadministratie is niet helemaal jouw ding, maar over het algemeen lukt het jou aardig om alle salarissen op tijd uit te betalen, verlofaanvragen correct te verwerken en het nieuwe werkrooster op regelmatige dagen af te ronden en te verzenden naar de werknemers. Desondanks heb je het idee dat jij de salarisadministratie wat omslachtig aanpakt en langer bezig bent dan nodig zou zijn. Met allerlei losse papieren, aanvragen en paparassen is het overzicht bewaren namelijk lastig en zie jij soms door de bomen het bos niet meer. Hoe fijn zou het zijn als jij in één oogopslag alle gegevens in een handig overzicht samengevat zou kunnen bekijken?

Salarissoftware van CBBS

Heb jij ook deze bovenstaande wens? Dan ben je bij CBBS helemaal aan het juiste adres. Met de salarissoftware van CBBS is het namelijk mogelijk om de gegevens allemaal in zo’n handig overzicht te verwerken, waardoor jij meer grip kunt krijgen op de salarisadministratie. De salarissoftware, genaamd Proflon, is ontwikkeld door de experts van CBBS, waardoor je precies weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Dit programma maakt het mogelijk om de salarisadministratie overzichtelijk bij te houden, maar ook om dit te koppelen aan het HR Dashboard en dus aan de personeelsadministratie. Om die reden hoef jij niet langer je hoofd te breken over verlofaanvragen, loonstroken of andere zaken die betrekking hebben op de salarisadministratie.

Geïnteresseerd?

Is de salarissoftware van CBBS precies waar je naar op zoek bent en gaat er nu een wereld voor je open? Aarzel dan niet langer, maar onderneem actie! Neem een kijkje op de website van CBBS, contacteer de experts en ga in gesprek over de manier waarop jij toegang krijgt tot de salarissoftware. Op die manier realiseer jij binnen de kortste keren een overzichtelijke, online salarisadministratie en creëer je rust in de planning.

https://www.cbbs.nl/