BN ontwerp
Image default
Computers / Consultants

Computerreparatie in Blaricum gezocht?

Je kent dat wel: zit je net lekker achter je computer om gezellig te gaan Skypen met je neef in het verre New York of om dat ene belangrijke rapport voor je werk af te maken, besluit je computer ermee op te houden. De eenvoudigste oplossing zou dan zijn om ‘m opzij te schuiven en een nieuwe te kopen. Toch is het vaak zo dat een computerprobleem gewoon opgelost kan worden en er genoeg bedrijven gespecialiseerd in computer reparatie je uit de brand willen en kunnen helpen. Als je woonachtig bent in Blaricum zou je kunnen kiezen voor een computerreparatiebedrijf in Blaricum zelf, maar computerreparatiebedrijven buiten Blaricum kunnen je vaak ook prima van dienst zijn.

Maar hoe weet je of een computerbedrijf te vertrouwen is?

Google is heel handig om te gebruiken wanneer je snel even wat wil opzoeken. Ook een computerreparatiebedrijf in Blaricum en omstreken heb je via Google zo gevonden. Maar welk van de getoonde resultaten is dat van een betrouwbaar bedrijf? Om de betrouwbaarheid van een computerbedrijf in en om Blaricum te verifiëren, kun je op meerdere punten letten, onder meer op:

Online reviews

Google zelf gebruikt hiervoor Google Maps, een beoordelingssysteem waarbij klanten een bedrijf 1 ster tot en met 5 sterren kan toekennen: 1 ster staat voor een slechte beoordeling, 3 sterren staan voor een goede beoordeling en 5 sterren staan voor een uitmuntende beoordeling. Daarnaast zijn er nog andere websites waarop beoordelingen van klanten terug te vinden zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan Yelp.nl, Yalwa.nl en Klantenvertellen.nl. Vooral als je een flink aantal beoordelingen over één en hetzelfde computerreparatiebedrijf in of om Blaricum aantreft, weet je zeker dat dit bedrijf te vertrouwen is.

Testimonials

Als je naar de website van een computerreparatiebedrijf in of om Blaricum surft en je ziet dat er testimonals op geplaatst zijn, dan zegt dit ook veel over de betrouwbaarheid van dat bedrijf. Het laat zien dat het bedrijf er trots op is al zo veel tevreden klanten van hun computerprobleem afgeholpen te hebben en het zal zich dus gegarandeerd ook inzetten om jou op dat gebied uit de brand te helpen.

Keurmerken

Als je op de website van een computerreparatiebedrijf in of net buiten Blaricum één keurmerk of meerdere keurmerken aantreft, dan wil dat zeggen dat het bedrijf zich aan bepaalde standaarden houdt.  ICT Waarborg is de organisatie die binnen de computerwereld keurmerken uitgeeft. Het algemenere keurmerk SBB op een website geeft aan dat het bedrijf een erkend leerbedrijf is en in het kader daarvan aankomende vakmensen mag begeleiden.

Voorbeelden van bedrijven die te vertrouwen zijn

Met de hierboven genoemde tips moet het al iets gemakkelijker zijn om een betrouwbaar computerreparatiebedrijf in Blaricum en omstreken te vinden. Maar het kan nog gemakkelijker! We lichten hieronder namelijk twee voorbeelden van betrouwbare bedrijven voor je uit.

PC Refresh

PC Refresh is een computerreparatiebedrijf dat niet gevestigd is in Blaricum, maar Den Haag. Toch is dit bedrijf de moeite van het overwegen waard, omdat je je kapotte computer vanuit heel Nederland gratis op kunt sturen en de experts je zo dus toch kunnen helpen. Bij het bedrijf kun je terecht voor de reparatie van je pc, laptop, Mac of mobiel. De sfeer is vriendelijk en huiselijk te noemen en de service wordt omschreven als goed en snel, als je de online reviews mag geloven.

Mac Support Witjas

Mac Support Witjas is  een computerreparatiebedrijf dat gevestigd is in Blaricum en dat gespecialiseerd in het repareren van iMacs en Macbooks en in het oplossen van Macintosh Operating System problemen en Airport Netwerk problemen. Het bedrijf heeft al heel wat klanten naar volle tevredenheid van hun computerprobleem afgeholpen. We wensen je veel succes bij je zoektocht naar het voor jou juiste computerreparatiebedrijf in of (even) buiten Blaricum. 

https://www.pcrefresh.com/computer-reparatie/